Cum a fost începutul relației dintre Adela Popescu și Radu Vâlcan. Detalii neștiute până acum

Cum a fost începutul relației dintre Adela Popescu și Radu Vâlcan. Detalii neștiute până acum
Radu Vâlcan: ”Cred că în viață nimic nu este întâmplător”

Radu Vâlcan și Adela Popescu sunt unul dintre cele mai longevive cupluri și iubite de fani. Relația lor a început în urmă cu mai bine de 10 ani. S-au cunoscut pe vremea când amândoi se aflau pe platourile de filmare la telenovela ”Iubire şi onoare”. De atunci relația lor a evoluat în ceea ce este astăzi, o căsnicie frumoasă și cu trei copii, al treilea fiind așteptat să vină anul acesta.

Radu Vâlcan vorbește despre începutul relației cu Adela Popescu

Pe vremea când Radu Vâlcan intra în lumea telenovelelor, Adela Popescu era într-o relație cu Dan Bordeianu. Alături de Dan, Adela juca în telenovela „Numai iubirea”. Adela avea să se despartă de acesta, urmând o relație de trei ani cu Marius Kalmar.

Spre finalul relației, apare în viața actriței tânărul Radu Vâlcan alături de care va juca în populara telenovelă ”Iubire și onoare”. Acesta a fost momentul în care, spune Radu Vâlcan, avea să-și dea seama că ea este marea lui dragoste, aducându-și aminte cu nostalgie de săruturile furete pe holurile din Buftea.

”Am repetat și am filmat foarte mult împreună până să-mi dau seama că Adela îmi provoacă insomnii. Că nu mă pot odihni gândindu-mă la ea, că mă face să uit de oboseală. Că mă revigorez în preajma ei. La un moment dat, mi-am dat seama că sunt îndrăgostit, pur și simplu.

(…) Sărutul acela «furat» pe holurile de la Buftea, când ne-am întâlnit în drum spre repetiții, eram doar noi doi, o mâncam din priviri, înnebuneam când apărea, mă fâstâceam când o vedeam și mă încurcam în replici când ne uitam unul la celălalt? Da, ai dreptate, așa a fost!”, povestește Radu Vâlcan pentru VIVA.ro.

”Cred că în viață nimic nu este întâmplător”

Actorul rememorează cu nostalgie momentele de început din relația cu Adela Popescu, convins fiind că nimic în viață nu este întâmplător. În 2015, pe când Adela avea 28 de ani și Radu Vâlcan 38 de ani, cei doi decid să se căsătorească, după aproape 4 ani de relație.

Momentul a fost unul pregătit fără prea mare vâlvă. La momentul când au anunțat oficial acest pas, fanii erau deja în delir. Radu Vâlcan povestește despre acele zile, considerându-se un norocos și că providența la ajutat să-și găsească marea sa dragoste.

”Aș putea să zic că a fost cea mai pură, inocentă, plină de profunzime perioadă din viața mea. (…) acanța aceea a accelerat cumva lucrurile și ne-a ajutat să ne lămurim că ne place să ne trezim unul lângă celălalt. La întoarcere, ne-am mutat împreună. Cred că în viață nimic nu este întâmplător.

Probabil că așa a fost și în cazul nostru. Niciodată nu mi-am dorit să mă așez la casa mea, n-aveam niciun motiv s-o fac. Într-adevăr, a apărut Adela ca să mă facă să-mi doresc să mă așez la casa noastră. Sunt un norocos, a apărut, atât!”, a mai povestit Radu Vâlcan.

Din 2015 au trecut 6 ani, iar astăzi Radu Vâlcan și Adela Popescu formează o familie fericită cu doi copii și un al treilea pe cale să vină pe lume. Pe de-o parte Adela are cariera ei în televizune, de cealaltă parte Radu Vâlcan este prins în proiecte, dar are timp și de familie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI