Gestul superb al Mioarei Roman pentru fata sa, Oana. Ce scrisoare a primit vedeta

Gestul superb al Mioarei Roman pentru fata sa, Oana. Ce scrisoare a primit vedeta
Oana Roman și bilanțul de sfârșit de an

După un an plin de evenimente, care mai de care mai diferite, Oana Roman face ultimele pregătiri înainte de sfârșitul de an. Deși era pe cale să divorțeze, lucrurile merg din ce în ce mai bine în relația cu Marius Elisei. Dar, pe ultima sută de metri, mama vedetei, Mioara Roman, i-a trimis o scrisoare extrem de emoționantă fiicei sale.

Oana Roman și bilanțul de sfârșit de an

Anul 2021 pentru Oana Roman nu a fost unul ușor. Relația ei cu Marius Elisei era pe cale să se destrame, dar acum, se pare că merg din ce în ce mai bine. De altfel fanii au putut să afle despre gestul extrem de romantic făcut de marius Elisei partenerei sale de viață, prin intermediul Instagram, vedeta publicând un mesaj:

„Tocmai când m-am așezat în pat și mă relaxam, Marius a venit cu un buchet de flori.

M-a surprins profund.(…)”, a povestit Oana Roman pe Instagram.

„La două, trei zile îi ofer flori”

Declarațiile de dragoste din ultima perioadă, făcute de Marius, nu fac altceva decât să ducă la concluzia că relația celor doi se află pe un drum bun.

La două, trei zile îi ofer flori, pentru că așa simt și pe lângă asta merită să… mă rog, e ok să oferi flori persoanei pentru care ai ceva. Da, am iubit-o și o iubesc pe Oana în continuare. I-am și spus asta.

Nu am cum să uit o persoană sau să spun că nu iubesc o persoană după 8 ani. Pot să spun că da (n.r. dacă e mult mai frumoasă relația lor după divorț). Este mult mai ok. Dar se poate și mai bine. Evident că, după o asemenea întâmplare, nu se poate regla totul peste noapte, spunea Marius Elisei 

Mioara Roman îi face un cadou special de final de an

Mutată de ceva vreme într-un azil de bătrâni, locuind în condiții extrem de bune, Mioara Roman a decis să-i facă o vizită fiicei sale, Oana Roman. Mioara Roman nu a mers cu mâna goală, ci și cu o scrisoare extrem de emoționantă pentru fiica sa.

„Cu ocazia Sfintelor Sărbători îți adresez felicitările mele din suflet, sperând că le vei primi cu inima deschisă.

Te sărut cu drag, iar pe Isabela o îmbrățișez și îi doresc o viață frumoasă!”, a scris Mioara Roman în scrisoarea adresată fiicei sale, cu ocazia sărbătorilor.

Oana Roman a postat scrisoarea, dar și cadourile primite de la masa sa, pe contul său de Instagram, iar cei care îi urmăresc postările au avut comentarii pline de emoție. Oana Roman încheie anul 2021 mult mai fericită, alături de fiica sa și de Marius Elisei.