Gestul superb al lui Mario Fresh de ziua de naștere a Alexiei Eram. Ce a făcut la miezul nopții, alături de mai mulți prieteni

Gestul superb al lui Mario Fresh de ziua de naștere a Alexiei Eram. Ce a făcut la miezul nopții, alături de mai mulți prieteni
Gestul superb al lui Mario Fresh de ziua de nastere a Alexiei Eram. Ce a facut la miezul noptii, alaturi de mai multi prieteni

Mario Fresh încă mai are sentimente puternice pentru Alexia Eram, fiica celebrei Andreea Esca. Artistul a făcut un gest superb chiar la miezul nopții pentru aceasta, deși tot mai multe zvonuri spun că cei doi nu mai formează un cuplu.

Mario Fresh și Alexia Eram mai sunt împreună?

Alexia Eram și Mario Fresh s-au iubit nebunește timp de mulți ani, însă, în ultimele luni, toată lumea a observat o răcire între cei doi. Au apărut semne că lanțul de iubire s-a rupt. Nu mai sunt văzuți atât de des împreună ca înainte, pozele cu ei s-au rărit pe rețelele de socializare, așa că fanii au intrat la bănuieli. Urmăritorii de pe rețelele de socializare și-au dat rapid seama că ceva este în neregulă în relația lui Mario cu Alexia, după ce tinerii își petreceau timpul separat, nu au mai postat fotografii și au fost absenți (împreună) din mediul online.

Atât Mario, cât și Alexia nu au confirmat sau infirmat detaliile despre o presupusă despărțire. Au existat doar zvonuri și bănuieli pe seama unei rupturi între cei doi.

Gest emoționant la miezul nopții

De ziua de nume a lui Mario Fresh, fiica Andreei Esca nu a lipsit. Au dansat, s-au distrat împreună, îns, în postările de pe internet, au păstrat o oarecare distanță. Ei bine, acum a venit rândul Alexiei Eram să fie sărbătorită, cu ocazia zilei sale de naștere.

Cum astăzi (n.r. – 31 august) este ziua de naștere a tinerei, Mario Fresh și alți prieteni apropiați ai acestora s-au decis să o surprindă plăcut chiar la miezul nopții. Imaginile au fost postate de amicii celor doi. Din postările care au apărut pe Instagram reiese că și Andreea Esca, mama Alexiei, a contribuit la surpriza pentru fiica ei.

Încărcați cu daruri și flori, Mario Fresh și prietenii lui au mers la ușa tinerei, pentru a o felicitae pe Alexia, cu ocazia zilei sale de naștere. Mario Fresh a intrat primul în apartamentul Alexiei, cu un buchet superb de trandafiri roz în mână. Artistul a postat, pe contul lui de Instagram, o fotografie cu Alexia, alături de un mesaj emoționant.

„La Mulți Ani, unicorn mic și frumos!”, i-a urat Mario tinerei sărbătorite.

Ce dezvăluie Andreea Esca despre relația celor doi

Vestea conform căreia Alexia Eram și Mario Fresh nu ar mai forma un cuplu i-a șocat pe fanii celor doi din mediul online. Deși niciuna dintre vedete nu a oferit detalii despre această presupusă despărțire, Andreea Esca a decis să pună capăt zvonurilor. Întrebată de către reporterii de la Ciao care este, în prezent, statutul amoros al fiicei sale, jurnalista PRO TV a dat un răspuns neașteptat.

„Să vă spun sincer, Alexia este acum un adult, așa că aș vrea să vorbiți cu ea (râde – n.r.). Da, nu-mi mai asum dreptul de a vorbi în numele lor pentru că nu mai sunt minori, așa că vă invit să o sunați să vă spună ce și cum”, a declarat Andreea Esca pentru ciao.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI