Cum se menține Andreea Esca fit la 48 de ani. Ce secret are silueta ei mignionă

Cum se menține Andreea Esca fit la 48 de ani. Ce secret are silueta ei mignionă
Cum se mentine Andreea Esca fit la 48 de ani

Andreea Esca a dezvăluit, în sfârșit, care este secretul formei sale fizice de invidiat. La 48 de ani, știrista de la PRO TV arată foarte bine și se menține veșnic tânără. La ce trucuri a apelat mama Alexiei Eram.

Care este secretul siluetei de adolescentă a Andreei Esca

Andreea Esca este una dintre cele mai apreciate și cunoscute vedete de televiziune din România. Emblema postului PRO TV se bucură de multă notorietate, are o carieră fulminantă în mass-media, o familie fericită și milioane de români care o ascultă, în fiecare zi, cu sufletul la gură în fața micilor ecrane.

Celebra blondină pare să fi descoperit secretul tinereții fără bătrânețe la 48 de ani. Andreea Esca are o formă fizică de invidiat. Faimoasa știristă de la PRO TV este extrem de atentă la ceea ce mănâncă și are grijă să facă sport destul de des pentru a rămâne în formă.

Mai mult, se pare că vestita jurnalistă a apelat la ajutorul unui nutriționist, iar pe timpul verii a slăbit 6 kilograme.

„Da, am ținut dietă, am mers întâi la o nutriționistă cu care lucra deja Alexia și care m-a ajutat foarte mult – eu nu pot să țin à la long același regim și mă plictisesc. Mi-a făcut niște analize și mi-a prescris o dietă.

Sinceră să fiu, lucrurile sunt destul de simple, adică trebuie să înveți cumva să mănânci, să nu asociezi niște alimente și să ai voință să mănânci cantitatea care trebuie și alimentele combinate într-un anume fel”, a declarat Andreea Esca, exclusiv pentru click.ro.

La ce alimente a renunțat Andreea Esca pentru a avea o siluetă plăcută

În prezent, vedeta a ajuns la greutatea de 58 de kilograme, număr de care este extrem de încântată. Andreea Esca adoptă un stil de viață sănătos, are grijă să facă mișcare aproape în fiecare zi și consumă câte puțin din toate, mai puțin dulciurile la care a renunțat.

„Nu, de exemplu nu mănânci mai multe feluri de proteine la o masă. Adică nu mai mănânci șnițel, care are și carne și ou și făină, sau nu mănânci carne cu cartofi. În primul rând, asta e cel mai important, că asta făceam și asta facem toți, că sunt gustoase.

Adică vrei să mănânci carne cu cartofi, nu ai chef să mănânci carne cu salată, dar dacă vrei să slăbești, mănânci carne cu salată și nu mai mănânci o porție de 200 de grame, mănânci o porție de 100 de grame, asta e tot. Nu mai mănânci atât de mult și te obișnuiești așa.

Eu nu am mâncat zahăr decât din fructe, nu am mai mâncat dulciuri, ca să evit, și pâine, tot așa, o singură felie de pâine la masă, o felie, mă rog, mică, de pâine de secară, care mie îmi place foarte mult.

De exemplu, cea mai mare dorință a fost să pot să mănânc pâine, pentru că mie îmi place pâinea foarte mult, nu am o problemă să renunț la dulciuri”, a mai spus prezentatoarea de știri”, a completat Andreea Esca pentru sursa citată.