Andreea Bălan, alături de Elena Marin la Survivor România. Mesajul neașteptat al cântăreței

Andreea Bălan, alături de Elena Marin la Survivor România. Mesajul neașteptat al cântăreței
Andreea Bălan, alături de Elena Marin la Survivor România. Mesajul neașteptat al cântăreței

Andreea Bălan o susține la ”Survivor România” pe amica sa, Elena Marin, după ce colegul Zannidache a acuzat-o că își înșală logodnicul. Mesajul de îmbărbătare.

Andreea Bălan și Elena Marin împart zece ani de prietenie. Cântăreața s-a poziționat de partea faimoasei în scandalul de infidelitate care a cuprins emisiunea Survivor România

Una dintre concurentele care a impresionat cu abilitățile sale la Survivor a fost Elena Marin. Cea mai recentă ediție i-a scos în evidență, în schimb, viața privată, prin declanșarea unui conflict cu Zannidache. Tânărul artist, protejat al lui Alex Velea, a fost acuzat de dansatoare că i-a furat mâncarea din ghiozdan în mai multe rânduri. În lipsă de probe, acesta a atacat-o pe colega sa aducându-i în discuție viața personală, povestită în frânturi de aceasta pe plajă, acolo unde nu mereu sunt camere de filmat.

Astfel, furios că l-a considerat vinovat pentru ceva ce susține că nu a făcut, a dat din casă în fața camerelor crâmpee din dialogurile purtate pe nisip. Acesta a învinuit-o de infidelitate, fapt ce a adus-o în pragul disperării, în special pentru faptul că relația de dragoste pe care o are cu partenerul Andrei a suferit sincope în ultimul timp, iar afirmațiile lui Zanni ar putea înrăutăți legătura deja șchiopătândă.

„O susțin pe Elena Marin, colega mea de scenă și prietena mea, un om extraordinar de bun, înțelept, un suflet cald, plin de compasiune și iubire! Toate bârfele și declarațiile unora nu sunt adevărate! Sper să câștige și publicul să o susțină și să o voteze!”, este mesajul postat de Andreea Bălan pe Instagram, alături de câteva imagini de arhivă cu ea și Elena.

Povestea faimoasei prin ochii părinților ei

Elena a făcut cunoștință cu sportul de mică. Tatăl ei, care e antrenor de lupte libere, a observat rapid potențialul fetei și a dus-o la gimnastică.

„Se antrena. Era foarte conștiincioasă în ceea ce făcea. Se ducea singură, se întorcea singură, se ducea la pregătire. În general, aveam bază pe ea și oriunde se descurca. E răzbătătoare, nu se lasă”, a spus tatăl ei.

„Este foarte timidă și foarte rușinoasă. Dacă cineva îi spune să se dea mai încolo, o face, chiar dacă e locul ei. E singurul defect al ei, preferă să nu deranjeze pe nimeni. Se lasă pe ea pentru altul”, a completat mama sa.

Ulterior, a descoperit dansul, din care a făcut carieră. „Au început să o vadă artiști. A fost la Anda Adam, la Andreea Bălan e de 10 ani. Ea și cu Petrișor și Andreea fac tot show-ul”, a mai dezvăluit cea care i-a dat viață.