03 iul. 2019 | 20:55

Gestul sublim făcut de Buzărnescu în meciul cu Simona Halep. Așa se câștigă respectul publicului când pierzi un meci

Știri generale
Gestul sublim făcut de Buzărnescu în meciul cu Simona Halep. Așa se câștigă respectul publicului când pierzi un meci
Buzărnescu, gest frumos după meciul cu Simona Halep

Mihaela Buzărnescu a făcut un gest superb după ce a pierdut la Wimbledon meciul împotriva Simonei Halep. Prin ce a atras atenția jucătoarea de tenis?

Mihaela Buzărnescu, gest impresionant după ce a pierdut meciul

Meciul de la Wimbledon 2019 a fost însăși o surpriză care s-a finalizat cu o victorie a Simonei Halep și cu un gest superb făcut de Mihaela Buzărnescu. Cea din urmă a sărit în ajutorul unui fan căruia i s-a făcut rău în tribune. Sportiva a observat imediat că ceva nu este în regulă, astfel că s-a repezit să-i ofere fanului o sticlă de apă. Totul s-a petrecut în al doilea set, la 4-2. Mihaela Buzărnescu a făcut un meci extraordinat în fața Simonei. Cu toate astea, Halep a câștigat primul set cu 6-3, dar Buzărnescu a împins meciul în decisiv cu un 6-4 în al doilea set. La final, fanii Simonei Halep s-au bucurat, după ce aceasta s-a impus în decisiv cu 6-2 și s-a calificat în turul al treilea de la Wimbledon, unde va urma să se dueleze cu Victoria Azarenka.

Unii fani consideră că meciul ar trebui rejucat de la scorul de 2-5, în setul decisiv și 0-15. „Acest arbitru ar trebui concediat imediat!”, „E o rușine absolută din partea arbitrului de scaun. Ar trebui ca meciul să fie rejucat din acel moment. A costat-o pe Buzărnescu o posibilă victorie”, au fost două dintre comentariile fanilor. „M-aș fi așteptat ca Halep să admită că mingea lui Buzărnescu a fost bună. Păcat…”, „Halep s-a întors cu spatele în timpul dialogului. Ar fi trebui să intervină”, s-a scris pe reţelele de socializare.

Mihaela Buzărnescu, gest frumos pentru unul din fanii săi

Mihaela Buzărnescu, gest frumos pentru unul din fanii săi

Ultimul game Halep-Buzărnescu

Mihaela Buzărnescu a contestat vehement un punct, la scorul 2-5 și 0-15 din setul decisiv. Aceasta lovise o minge pe care o trimisese în terenul adversarei. Acest lucru s-a întâmplat după ce arbitrul de linie a strigat out la o lovitură a lui Halep. Simona a solicitat atunci challenge, astfel a avut câștig de cauză, lucru ce a deranjat-o enorm pe Buzărnescu, care a solicitat mai apoi rejucarea punctului aferent. „Serios, chiar totul spui împotriva mea? Serios?! Cum să nu rejoc acest punct? Cum să nu ai sentimentul că mingea mea a fost bună? Este total nedrept din partea ta!”, a fost reacția lui Buzărnescu la adresa arbitrei.

Parteneri
Cine a fost Costel Corduneanu, interlopul care a luptat pentru România la Jocurile Olimpice. Fostul sportiv a murit din cauza unor probleme la inimă
Redactia.ro
David Beckham a câștigat lupta cu cele 150 și ia potul cel mare: 280 de milioane de euro dintr-un ”foc”!
Digisport.ro
Povestea fabuloasă a actorului care a ajuns frate cu propriul tată. A jucat în aproape 40 de filme și a murit pe scenă, în timpul unui spectacol
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
"Sleepy Don". Valuri de ironii după ce Trump a adormit la primul termen al procesului. Procuror: N-am mai auzit așa ceva până acum
Digi24
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
Digi24
Cum arătau Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu în 2012, la primul sezon Masterchef. Imagini de colecție
Unica.ro
Răzbunarea lui Traian Băsescu. Nu uită și nu iartă
EVZ.ro
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
Spynews
NU mai au voie să cumpere țigări. INTERZIS pentru cei născuți după 1 ianuarie 2009
Capital.ro
Zonele din România unde CFR a decis anularea a 14 trenuri în weekend-uri
Antena 3
Lovitură de teatru pentru Antena 1! Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au semnat cu PRO TV
TV Mania
Și-a părăsit soțul pentru cel mai bun prieten al lui. Anunțul făcut acum la doar câteva luni de la divorț: „Plătim pentru orice...”...”
Avantaje
MILIOANE de PENSIONARI sunt AFECTAȚI. ANUNȚUL care schimbă DECIZIA din SEPTEMBRIE
Mediaflux
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro