09 dec. 2021 | 16:35

Gestul rușinos pe care Adi Mutu l-a făcut în public. Era în restaurant, cu doi prieteni FOTO

Sport
Gestul rușinos pe care Adi Mutu l-a făcut în public. Era în restaurant, cu doi prieteni FOTO
Adrian Mutu, probabilul viitor selecționer al naționalei, nu se comportă mereu exemplar în public

Gestul rușinos pe care Adi Mutu l-a făcut în public. Antrenorul de 42 de ani este la un pas de a prelua naționala României. Golgheterul „all-time” al tricolorilor, alături de Gică Hagi, are, de când este liber de contract, un program lejer. El a fost surprins de paparazzi unei publicații în timp ce se relaxa într-un local alături de câțiva prieteni. Dar, „Briliantul” a „condimentat” șederea la masă cu câteva gesturi fără legătură cu „codul bunelor maniere”.

Gestul rușinos pe care Adi Mutu l-a făcut în public

Gestul rușinos pe care Adi Mutu l-a făcut în public. Cel declarat cel mai bun jucător al Fiorentinei în acest secol a schimbat de ani buni tricoul de fotbalist cu haina de antrenor. Rebel încă din tinerețe, Adi Mutu și-a păstrat aerul de băiat pus pe șotii, unele chiar rele, cu tupeu și lipsit de complexe.

Adi Mutu a devenit liber de contract după despărțirea, în octombrie, de FCU Craiova, echipa patronată de Adrian Mititelu. Tehnicianul de 40 de ani este, pe de altă parte, foarte aproape de preluarea echipei naționale după retragerea lui Mirel Rădoi de pe banca tehnică.

Conform as.ro, Adi Mutu s-a înțeles cu șefii FRF și va semna contractul în următoarele zile. Fostul jucător de la Chelsea și Juventus a mai fost ofertat de formația Kisvarda, locul 3 în campionatul Ungariei. Mutu chiar a urmărit, duminică, un meci al acesteia disputat în prima ligă din țara vecină. El a declarat, însă, că a fost vorba doar de discuții incipiente, fără a se fi lut vreun angajament.

Era în restaurant, cu doi prieteni

Cum pentru Adi Mutu salariile de pe vremea în care juca sunt la ani-lumină distanță de cele de antrenor, el a reușit să „împuște” o sumă frumoasă în alt mod. A acceptat să devină imaginea unui spital privat contra sumei de 100.0000 de euro, a scris Cancan. Mutu a semnat un contract pe 10 luni cu M Hospital.

De-a lungul anilor, Adi Mutu a fost implicat în mai multe proiecte legate de spitalele din România. Mai mult, de când a izbucnit pandemia de coronavirus, fostul soț al Alexandrei Dinu a ajutat sistemul sanitar cu sume uriașe de bani, în combaterea temutului virus COVID.

Dar Adi Mutu se și relaxează cu prietenii, așa cum îi place. Recent, el a fost surprins de papparazi de la spynews.ro într-un local din nordul Capitalei. „Briliantul” s-a întâlnit cu doi prieteni pentru un pahar „de vorbă”. Imediat cum a intrat în local, Mutu și-a aprins o țigară, un lucru interzis de legislația în vigoare pentru spațiile publice închise.

Asta n-a fost nimic, pentru că, ulterior, Adi Mutu a început un adevărat ritual al unor gesturi ce sunt de evitat în prezența altora, mai ales într-un local public. Astfel, el și-a băgat de câteva ori degetul în nas, s-a scărpinat în cap, s-a jucat cu barba, cu urechea, totul chiar în fața celor de la masa sa. Viitorul selecționer și-a continuat „repertoriul” gestic vreme de minute bune, ca și când nimic nu ar fi neobișnuit sau lipsit de eleganță.

 

 

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Ministrul Muncii a anunțat datele exacte la care vor fi virate pensiile pe luna mai
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
ILEGAL în România! N-ai voie să deții aceste ANIMALE acasă
Capital.ro
Weekendul de Florii, în București. Străzi Deschise, concerte, târguri, expoziții în perioada 26 - 28 aprilie 2024
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
BANII de PENSIE sunt GATA! Marcel Boloș a CONFIRMAT OFICIAL
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro