Adi Mutu a pus mâna pe 100.000 de euro, dintr-un foc. Ce trebuie să facă de toți banii

Adi Mutu a pus mâna pe 100.000 de euro, dintr-un foc. Ce trebuie să facă de toți banii
Adi Mutu a pus mana pe 100.000 de euro, dintr-un foc

Adrian Mutu este unul dintre cei mai cunoscuți foști fotbaliști ai României. Fostul selecționer al naționalei U21 a dat lovitura și a câștigat suma colosală de 100.000 de euro, de când a devenit imaginea celui mai nou spital privat din România. Despre ce instituție medicală este vorba. Briliantul are un capital de imagine incredibil.

Cum a câștigat Adi Mutu 100.000 de euro dintr-odată

Adrian Mutu nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare, fiind unul dintre cei mai mari fotbaliști din istoria țării noastre. Fostul selecționer al naționalei mici de fotbal a României a devenit, de curând, imaginea celui mai nou spital privat de la noi din țară.

Contractul impresionant pe care l-a semnat cu cei de la M Hospital ar dura 10 luni și i-ar fi adus Briliantului suma frumușică de 100.000 de euro în conturile bancare, potrivit celor de la Cancan. Nu este nicio surpriză faptul că numele vedetei este legat de o instituție medicală.

De-a lungul anilor, Adi Mutu a fost implicat în mai multe proiecte legate de spitalele din România. Mai mult, de când a izbucnit pandemia de coronavirus, fostul soț al Alexandrei Dinu a ajutat sistemul sanitar cu sume uriașe de bani, în combaterea temutului virus COVID.

Fostul selecționer Adrian Mutu este cel care a anunțat public, pe rețelele de socializare, că s-a alăturat echipei profesioniștilor de la M Hospital. Institutul este plasat în Capitală și promite a fi unul dintre cele mai complexe și performante spitale private din țară.

Pacienții celor de la M Hospital vor beneficia de servicii de chirurgie, farmacie cu program non-stop,  ambulanţe private, policlinică, laborator de analize medicale, departament de radiologie și o clinică de estetică medicală.

„Astăzi m-am alăturat celei mai puternice echipe medicale din România. După ce am condus echipe cu mingea la picior sau cu fluierul de antrenor, a venit momentul să fiu nr.10 în încercarea de a comunica avantajele prevenției și tratamentului timpuriu al afecțiunilor. Vino și tu la M Hospital!”, a publicat Adrian Mutu pe pagina sa de Instagram.

Adi Mutu și-a „făcut dinții” cu 20.000 de euro

Deși a recunoscut că a crescut cu o teamă față de medicul stomatolog, Adrian Mutu a luat o hotărâre radicală, în urmă cu ceva timp, când a decis să-și prelucreze zâmbetul la o clinică de specialitate. Fostul mare fotbalist a apelat la 26 de fațete, pe care a dat suma fabuloasă de 20.000 de euro.

„În copilărie am fugit de stomatolog, numai când auzeam freza îmi dădea fiori. Am avut norocul să am o dantură puternică, sănătoasă. Nu m-am confruntat cu probleme grave, eu am ajuns la medic doar pentru tratarea unor mici carii.

Acum mi-am dorit un refresh estetic și am avut încredere în domnul doctor Yazan Aq. Sincer să fiu, și de data aceasta când a pornit freza am avut ceva emoții, însă am avut noroc că nu a fost necesară șlefuirea dinților prea tare.”, a declarat Adi Mutu, exclusiv pentru Ciao.ro.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI