24 apr. 2024 | 09:16

Gestul ruşinos făcut de Meghan Markle faţă de Kate Middleton. A fost rugată să o lase pe Prinţesa de Wales în pace după anunţul bolii VIDEO

Monden
Gestul ruşinos făcut de Meghan Markle faţă de Kate Middleton. A fost rugată să o lase pe Prinţesa de Wales în pace după anunţul bolii VIDEO
Gestul ruşinos făcut de Meghan Markle faţă de Kate Middleton

În timp ce Prințesa de Wales stă departe de ochii publicului, continuându-și tratamentul împotriva cancerului, Ducesa de Sussex pare să fie în plin proces de relansare a carierei. Gestul ruşinos făcut de Meghan Markle faţă de Kate Middleton nu a trecut neobservat și netaxat, a fost rugată chiar să o lase în pace pe viitoarea regină după anunţul bolii.

Meghan Markle, criticată pentru atitudinea față de Kate Middleton

Ducele și Ducesa de Sussex au transmis, printr-un comunicat scurt, că speră ca Prinţesa Catherine şi familia acesteia să se poată vindeca „în privat şi în linişte”, la scurt timp după publicarea înregistrării video prin care Kate Middleton dezvăluia că fusese diagnosticată cu cancer și începuse tratamentul cu chimioterapie.

Doar câteva săptămâni mai târziu, cuplul dădea startul a ceea ce pare a fi un proces amplu de relansare, anunțând două proiecte cu Netflix și promovarea brandului lui Markle de lifestyle – „American Riviera Orchard”.

„Trebuie să se schimbe”

În timp ce, la diferite evenimente, Meghan Markle a vorbit despre trolling și hărțuire în mediul online, dându-se ca exemplu, condamnându-i pe cei care trimit mesaje încărcate de venin pe platformele de social media, Ducesa nu a spus nimic despre campania uriașă de denigrare pornită de susținătorii săi împotriva Prințesei de Wales.

„Cea mai mare parte a agresiunii şi abuzurilor pe care le-am experimentat pe reţelele sociale şi online a fost atunci când eram însărcinată cu Archie şi cu Lili.

Dacă citeşti ceva groaznic despre o femeie, de ce împărtăşeşti prietenilor tăi? Dacă ar fi fost prietenul tău, sau mama ta sau fiica ta, nu ai face-o.

Cred că aceasta este piesa care lipseşte atât de mult acum (cu) ceea ce se întâmplă în spaţiul digital şi în anumite secţiuni ale mass-media – am uitat de umanitatea noastră şi asta trebuie să se schimbe”, a spus Meghan Markle.

Te-ar putea interesa și: Gestul făcut de Meghan Markle în public de faţă cu Prinţul Harry. Cei prezenţi au observat imediat: „Se crede şefă!”

„Nu au ieșit niciodată să-l condamne”

Prințul Harry și Meghan Markle au fost aspru criticați pentru faptul că nu iau atitudine în ceea ce privește atacurile pe care fanii lor, numiți, în mediul online, „Sussex Squad” („Brigada Sussex”) le lansează împotriva Familiei Regale. Tăcerea lor este considerată de mulți rușinoasă, fiind văzută ca o încurajare a hărțuirii.

Lizzy Cundy, comentator regal, a susținut că admiratorii lui Harry și Meghan au reușit să „facă din viața Prințesei Kate un calvar”:

„Sunt [Meghan și Harry] atât de greu de înțeleși încât nu pot vedea lemnul din copaci. Am auzit-o pe Meghan vorbind despre trolling și te gândești, uită-te ce i-au făcut sărmanei Kate. Există acest grup numit Brigada Sussex. Nu au ieșit niciodată să-l condamne. Scriu lucruri groaznice despre Familia Regală și au făcut din viața lui Kate un calvar.

Au inventat minciuni, spunând că există un presupus atac rasist, spunând că Kate a făcut-o să plângă, tot restul…în timp ce ea (n.red. Meghan Markle) s-a relansat ca o actriță de tip Gwyneth Paltrow și are deja două emisiuni noi pe Netflix”.

Te-ar putea interesa și: Primul produs lansat de Meghan Markle la noul ei brand. Clienții se vor îngrămădi să-l cumpere

Parteneri
TJ Miles i-a dat lovitura de grație lui Zanni! Ce a declarat fostul Faimos de la Survivor despre coechipierul său: ”Sclavii mereu vor mușca…”
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață
Digi24
O femeie s-a dus la spital pentru investigații, dar a aflat că este deja moartă. Iar neplăcerile au continuat să apară
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Cum și-a cucerit Shakira noul iubit. Ce a declarat actorul din Emily in Paris despre noua lui parteneră
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
Este o veste devastatoare. Un celebru actor a murit la doar 38 de ani
Capital.ro
Masa de Paște fără grija kilogramelor în plus. Sfaturi pentru păstrarea greutății și evitarea problemelor digestive
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Veste bună de PAȘTE. Fondurile de PENSII au crescut
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O bucată de carne a început să se miște și a căzut singură de pe masă. Clientul unui restaurant a filmat totul
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro