Gestul penibil pe care l-a făcut soțul adversarei Simonei Halep. Ce s-a întâmplat la finalul meciului

Gestul penibil pe care l-a făcut soțul adversarei Simonei Halep. Ce s-a întâmplat la finalul meciului
Gestul penibil pe care l-a facut de sotul adversarei Simonei Halep. Ce s-a intamplat la finalul meciului

Simona Halep este noua campioană de la Melbourne Summer Set, după ce a câștigat turneul australian în fața rusoaicei Veronika Kudermetova, după un meci în două seturi, scor 6-2, 6-3. Partida a durat o oră și 15 minute, dar la sfârșitul jocului, spectatorii au fost uimiți de show-ul pe care l-au făcut adversara Simonei Halep și soțul acesteia.

Simona Halep, martoră la un moment jenant la Melbourne Summer Set

Victorie pentru Simona Halep. Deși a anunțat, recent, că se retrage de la Australian Open, românca originară din Constanța a câștigat turneul de la Melbourne Summer Set, după ce a înfrânt-o, în două seturi scurte, pe jucătoarea din Rusia Veronika Kudermetova.

Fostul lider mondial al tenisului feminin a fost martoră la un moment neașteptat ce s-a petrecut pe teren, după terminarea meciului cu oponenta sa.

Când a venit momentul să spună discursul de final de partidă, tenismena Veronika Kudermetova s-a pus singură într-o situație jenantă, atunci când a spus la microfon că antrenorul ei, fiind și soțul ei, a părăsit terenul mult prea devreme.

„În primul rând, aș vrea să vă mulțumesc tuturor celor care ați venit să ne urmăriți, e o plăcere să joc în fața voastră. De asemenea, vreau să o felicit pe Simona pentru această săptămână foarte bună și încă un titlu.

În final, vreau să-i mulțumesc antrenorului meu, care a plecat (n.r. – râde rușinată). Mulțumesc pentru sprijinul din această săptămână.”, a spus Veronika Kudermetova, vizibil emoționată de situație.

„Australia e o parte din inima mea!”

Simona Halep și-a ținut discursul triumfător, după ce a ridicat deasupra capului trofeul și a devenit noua campioană de la Melbourne Summer Set. Celebra jucătoare de tenis le-a mulțumit celor din echipa sa, felicitând-o, la rândul său, și pe rivala din Rusia.

„E o plăcere să am încă un discurs aici, pe acest teren frumos. În urmă cu 4 ani (n.r. – finala Australian Open din 2018) nu am câștigat, dar m-am bucurat de meci. E cu adevărat frumos să mă întorc aici și să joc în fața voastră.

Vă mulțumesc pentru sprijin, e mereu o plăcere, iar voi mă ajutați să câștig aici. Veronika, felicitări pentru această săptămână. Știu că astăzi nu ai jucat la cel mai bun nivel, dar a fost un meci bun. Îți urez succes la Australian Open, este mai important.

Îi mulțumesc echipei mele că este alături de mine, știu că nu e ușor să lucreze cu mine. Haideți să continuăm să câștigăm, îmi place sentimentul ăsta. Australia e o parte din inima mea, am spus asta de multe ori.

Publicul a fost emoționat de momentul în care Simona Halep l-a zărit pe Darren Cahil, fostul ei antrenor, după triumful ei de la Mebourne, pentru faptul că a venit să o susțină. Românca susține că bărbatul este ca și parte din familia sa.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI