Gestul pe care l-au făcut Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua, după ce s-au împăcat. Toți vorbesc despre asta

Gestul pe care l-au făcut Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua, după ce s-au împăcat. Toți vorbesc despre asta

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp s-au împăcat și au îngropat securea războiului care părea să nu se mai sfârșească între ei. Cei doi foști soți au lăsat diferențele deoparte, după un divorț răsunător, în care s-au acuzat reciproc de faptul c-ar fi călcat strâmb. Mai mult, marea reconciliere dintre ei a fost marcată într-un mod cu totul aparte, pentru că bărbatul a făcut un gest foarte apreciat de către toată lumea.

Gestul pe care l-au făcut Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua

Nimeni nu mai spera ca vedetele să se împace, mai ales că au avut parte de un divorț cu mare scandal. Fiecare dintre ei s-au acuzat reciproc de infidelitate, dar au pus punct acestor momente negative, pe care cel mai probabil le regretă. Faptul că sunt din nou împreună nu putea rămâne fără a fi punctat în vreun fel. De aceea, Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua au făcut un gest aparte și au filmat un videoclip.

Gestul pe care l-au făcut Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua, după ce s-au împăcat. Toți vorbesc despre asta
Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua filmează un nou videoclip împreună, după marea împăcare

Le-au arătat fanilor de pe rețelele sociale ce pun la cale, printr-o serie de filmulețe pe Instagram Stories și mulți s-au bucurat să îi vadă în asemenea ipostaze de zile mari. Pentru că formează iarăși un cuplu, cei doi le-au pregătit fanilor o surpriză de proporții și au dat startul filmărilor pentru cea mai nouă producție muzicală a lor.

Se pare că este vorba despre următoarea melodie, pe care aceștia o vor cânta împreună și pentru videoclipul careia deja au mers să filmeze câteva scene. Internauții care le urmăresc activitatea de pe rețeaua socială au reacționat pe măsură, atunci când au aflat vestea cea mare, din partea cuplului de artiști. Ei se aflau la Poiana Brașov, iar prin preajmă se poate vedea și mașina roz pe care Carmen de la Sălciua o deține și care nu poate fi în mod clar confundată de către fanii acesteia. Totuși, Culiță Sterp a fost cel care le-a dat tuturor vestea cea bună a împăcării și a dat mai multe detalii: „Urmează cel mai nou clip intitulat „Hai să nu ne rătăcim”! Țineți aproape”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI