Gestul pe care l-a făcut Gheorghe Dincă după gratii, în memoria victimelor sale. Ceilalți deținuți s-au uitat mirați

Gestul pe care l-a făcut Gheorghe Dincă după gratii, în memoria victimelor sale. Ceilalți deținuți s-au uitat mirați
Gestul pe care l-a făcut Gheorghe Dincă din spatele gratiilor, în memoria victimelor sale

Gheorghe Dincă a făcut un gest incredibil din spatele gratiilor. Acesta a reușit să-și șocheze colegii de celulă printr-un simplu lucru. Ce a făcut principalul suspect din cazul Caracal în memoria victimelor sale?

Gestul pe care l-a făcut Dincă în memoria victimelor sale

Gheorghe Dincă a declarat în fața anchetatorilor că își dorește să facă un gest în memoria victimelor sale . Acesta a șocat pe toată lumea atunci când a cerut să aprindă o lumânare pentru Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu. Acesta susține în continuare faptul că le-a ucis pe cele două tinere, deși nu există dovada care să ateste acest lucru. Dincă a precizat că pe Luiza Melencu și-o amintește zâmbitoare și foarte matură, iar pe Alexandra o are în minte drept o copilă tristă. De asemenea, nu de mult a recunoscut faptul că Ștefan Risipiceanu a abuzat-o pe Luiza. Fane a venit în fața porții lui Dincă la scurt timp după ce a reușit să o bage în curte pe tânără.

Amintim că inculpatul a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra pe data de 25 iulie, iar mai apoi i-a incinerat corpul într-un butoi din curtea casei. De asemenea, a susținut-o pe Luiza Melencu, dispărută în luna aprilie, iar resturile corpului le-ar fi aruncat pe marginea unei păduri de lângă Caracal.

Gestul pe care l-a făcut Gheorghe Dincă în închisoare, în memoria victimelor lui
Gestul pe care l-a făcut Gheorghe Dincă în închisoare, în memoria victimelor lui

„Acțiunea a fost exercitată exclusiv de inculpat”

„Trebuie să se dovedească faptul că acțiunea a fost exercitată exclusiv de inculpat sau împreună cu alte persoane dacă existe indicii. În continuare, se vor preleva toate probele care să dovedească – de la ADN până la comportamentul acuzatului astfel încât procurorul să poată proba în fața judecătorului omorul calificat. De asemenea se poate întocmi dosar de omor calificat cu cruzimi. Pedeapsa pe care o poate primi este închisoarea pe viață, pentru omor calificat”
Cristian Ene, avocat

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI