18 sept. 2022 | 10:50

Răsturnare de situație în scandalul Corina Caciuc – Anamaria Prodan. Impresara a primit lovitura de grație

Monden
Răsturnare de situație în scandalul Corina Caciuc - Anamaria Prodan. Impresara a primit lovitura de grație
Scandal Corina Caciuc-Anamaria Prodan: impresara a primit o lovitură dură.

Noi detalii în scandalul Corina Caciuc – Anamaria Prodan! Fosta doamnă Reghecampf a primit recent o lovitură dură. Ce se întâmplă în cazul pozelor care au întors lumea mondenă de la noi pe dos? Fanii fostei prezentatoare de televiziune au rămas șocați de noile vești. Cei care o iubesc pe celebra vedetă au văzut câteva poze cu aceasta goală la finalul lui 2021. Cea din urmă a acuzat-o pe amanta antrenorului că ar fi distribuit fotografiile pe internet. Ce s-a întâmplat, de fapt, atunci?

Scandal Corina Caciuc – Anamaria Prodan: lovitură uriașă pentru impresară

Fanii fostei prezentatoare de TV au rămas surprinși de noile detalii aflate dintr-un scandal vechi. Iată că acum a venit și verdictul final în războiul dintre Anamaria Prodan și Corina Caciuc. Amintim că la finalul anului 2021 au apărut în mediul online poze cu fosta doamnă Reghecampf goală. Cea din urmă a acuzat-o pe amantă că ar fi distribuit fotografiile pe internet.

,,Eu deja știu cine a dat aceste fotografii. Știu cum au ajuns în presă, știu cine le-a distribuit. Știu că sunt venite și din partea respectivă, din galeria Stelei. Știu cum au ajuns acolo. Nu-i niciun fel de problemă, avocații mei deja s-au ocupat, la Poliție a fost totul aranjat, și povestit, și scris.

Nu-i niciun fel de problemă. În cel mai scurt timp, cine a dat aceste fotografii și cine le-a luat din mail-ul soțului meu, va plăti. În timp foarte, foarte scurt”, a spus atunci Anamaria Prodan, pentru click.ro.

La momentul acela, blondina a depus o plângere penală la Poliție împotriva actualei partenere a tehnicianului. Imaginile au fost trimise către Laurențiu Reghecampf chiar de Anamaria pe mail, în perioada în care cei doi formau un cuplu.

Conform Playsport.ro, niciunul din proaspeții părinți nu au avut de-a face cu distribuirea fotografiilor. Cu toate astea, nu se știe nici acum cine a publicat imaginile.

Cum arată viața vedetelor după despărțire?

Mulți credeau că celebra familie invidiată în showbiz-ul românesc o să ajungă la sentimente mai bune. Din păcate pentru fanii cuplului, despărțirea lor a fost una definitivă. Antrenorul de la Neftchi Baku este acum într-o relație cu Corina Caciuc, iar impresara iubește și ea din nou.

Între timp, sportivul celebru se bucură de al treilea moștenitor care să îi ducă numele mai departe, iar agentul FIFA are copiii de partea sa și un nou bărbat care o învață să zâmbească din nou. Viața celor doi s-a schimbat enorm în ultimul an, iar cei care îi iubesc așteaptă să îngroape definitiv securea războiului.

Parteneri
Cine a fost Costel Corduneanu, interlopul care a luptat pentru România la Jocurile Olimpice. Fostul sportiv a murit din cauza unor probleme la inimă
Redactia.ro
David Beckham a câștigat lupta cu cele 150 și ia potul cel mare: 280 de milioane de euro dintr-un ”foc”!
Digisport.ro
Povestea fabuloasă a actorului care a ajuns frate cu propriul tată. A jucat în aproape 40 de filme și a murit pe scenă, în timpul unui spectacol
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
"Sleepy Don". Valuri de ironii după ce Trump a adormit la primul termen al procesului. Procuror: N-am mai auzit așa ceva până acum
Digi24
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
Digi24
Cum arătau Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu în 2012, la primul sezon Masterchef. Imagini de colecție
Unica.ro
Înfruntarea titanilor din muzica populară. Valuri de cuvinte grele
EVZ.ro
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
Spynews
Fumatul este INTERZIS la 5 m de altă persoană! Noua regulă intră în vigoare
Capital.ro
Război în Orientul Mijlociu | Cabinetul de război israelian s-a reunit pentru a cincea oară de la atacul Iranului. Cele trei scenarii de răspuns militar
Antena 3
Lovitură de teatru pentru Antena 1! Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au semnat cu PRO TV
TV Mania
Și-a părăsit soțul pentru cel mai bun prieten al lui. Anunțul făcut acum la doar câteva luni de la divorț: „Plătim pentru orice...”...”
Avantaje
MILIOANE de PENSIONARI sunt AFECTAȚI. ANUNȚUL care schimbă DECIZIA din SEPTEMBRIE
Mediaflux
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro