Gestul incredibil al unei mame. Și-a vândut fiica de 12 ani unui clan, iar la scurt timp a fost lăsată însărcinată. Pentru ce sumă a renunțat mama la copil

Gestul incredibil al unei mame. Și-a vândut fiica de 12 ani unui clan, iar la scurt timp a fost  lăsată însărcinată. Pentru ce sumă a renunțat mama la copil
Fetiță de 12 ani, vândută de mama sa

O minoră de doar 12 ani a fost vândută de propria mamă unui clan din Murgeni pentru suma de 4.000 de euro. Gestul șocant al mamei a venit în urma lipsei de bani, cel mai probabil. Fata a fost cumpărată de un tânăr de 17 de ani, care a luat-o de soție, apoi a lăsat-o însărcinată.

Fată de 12 ani, vândută de mama ei

Mama și-a lăsat pur și simplu fiica în grija unor străini, a luat banii și a plecat. La scurt timp, minora a rămas însărcinată. În acest moment este de negăsit. Aceasta a fugit împreună cu bebelușul ei. De asemenea, mama fetiței a fost identificată. Aceasta a plecat în străinătate cu suma de bani, fiind localizată și pusă sub arest într-un stat al U.E. Totodată, a fost semnalată și Protecția Copilului. Agenții au deschis un dosar penal și continuă cercetările pentru a afla cu exactitate cum s-au desfășurat lucrurile.

“A fost sesizată încă din august poliția și Tribunalul Vaslui de cazul minorei, deoarece tatăl ei este mort, iar mama a vândut copila pe 4000 de euro, ca să plece din țară, unui tip de 17-18 ani. Tribunalul Vaslui a dispus preluarea copiilor, adică atât a mamei de 12 ani cât și a copilului nou născut, de către Protecția Copilului, și au fost duși într-un centru la Bârlad. S-a dispus întocmirea unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol, cazul fiind în lucru. (…) Rămâne să vadă anchetatorii cum, de a o lua din spitalul Bârlad, atât pe ea cât și pe copil! Iar cei din spital nu au spus nimic, nu au sesizat nimic!!”, au relatat surse din anchetă din Bârlad.

Fetița, alături de copilul ei, sunt căutați peste tot

Oamenii legii o caută acum pe minora care a dispărut cu copil peste tot. Minora a fost internată în spital din cauza unei răceli. Cu toate acestea, potrivit unor surse, fetița a fost răpită din spital de către familia băiatului cu care ar avea copilul, pentru a nu da declarații polițiștilor.

Acum, sâmbătă, 11 decembrie, rromii din clan au aflat că fata este în spital cu cel mic și au pus la cale răpirea! Pentru că ei vor ca ea să nu dea declarație de ceea ce s-a întâmplat, ca să nu fie băgat la închisoare cel care a lăsat-o gravidă la doar 12 ani. Și au găsit o cale, rămâne să vadă anchetatorii cum, de a o lua din spitalul Bârlad, atât pe ea cât și pe copil! Iar cei din spital nu au spus nimic, nu au sesizat nimic!!

De marți este dispărută! Abia astăzi (ieri – n.r.), când au venit cei de la Protecția Copilului să o ia de la spital și au văzut că nu este nici mama minoră și nici copilul, au sesizat IPJ Vaslui”, au relatat surse din anchetă din Bârlad, pentru Vremea Nouă.