Gestul făcut de Salman Khan faţă de Iulia Vântur. Toată lumea vorbeşte despre asta, vedeta din România a recunoscut în sfârşit

Gestul făcut de Salman Khan faţă de Iulia Vântur. Toată lumea vorbeşte despre asta, vedeta din România a recunoscut în sfârşit
Ce gest a făcut Salman Khan față de Iulia Vântur?

Salman Khan a făcut un gest neașteptat față de Iulia Vântur. Celebrul actor de la Bollywood a atras atenția tuturor cu acest lucru. Toată lumea vorbește acum despre asta. Fanii fostei prezentatoare de știri de la noi au rămas fără reacție atunci când au luat la cunoștință acest detaliu. Cum a ajutat-o bărbatul în carieră? ,,A fost cel care a făcut introducerea. Când ești prezentat de cineva ca el…”, a spus blondina.

Ce gest a făcut Salman Khan față de Iulia Vântur: ,,când ești prezentat de cineva ca el…”

Iulia Vântur a lăsat totul în România, nu s-a mai uitat înapoi și a a luat-o de la capăt în India. Vedeta și-a clădit o viață fantastică acolo unde a devenit tot o persoană publică. Aceasta a uitat totuși de pupitrul de știri și a ajuns în altă sferă, acum fiind actriță și cântăreață departe de meleaguri.

Gurile rele au susținut tot timpul că cea care a propulsat-o a fost nimeni altul decât iubitul ei. Cu toate astea, fanii susțin că munca, frumusețea sa și talentul au adus-o în postura în care se află astăzi. Blondina a venit cu mărturisit transparente despre primii pași în carieră.

Deși a fost introdusă în lumea bună de la Bollywood de nimeni altul decât Salman Khan, ea a avut foarte mult de muncă pentru că a trebuia să se prezinte la același nivel profesionist ca cei din jurul său într-un timp cu mult mai scurt. Actrița a mai mărturisit că abia în ultimul an a simțit cu adevărat răsplata pentru munca depusă până acum.

,,Salman a fost cel care a făcut…”

,,Cred că abia în ultimul an am simțit răsplata pentru munca de atâția ani, tocmai de aceea simt că acum trebuie să dau și mai mult, în semn de recunoștință. În India, datorită culturii, importanței familiei, cred că presa este mai puțin agresivă și malițioasă. Fotografi sunt peste tot, însă nu te urmăresc ca agenții secreți.

Ei stau la vedere, și-au făcut pozele, au mulțumit și au plecat. În primii ani, oamenii veneau să facă poze cu mine, pentru că mă vedeau la TV.  Asta îmi aduce mulțumire. Succesul pentru mine înseamnă libertate. Libertatea de a alege conștient, fără limitări, ceea ce îmi doresc pentru viața mea personală, pentru cariera mea.

Sunt o femeie care merge spre culmile succesului… sunt încă pe drum. (zâmbește). Salman a fost cel care a făcut introducerea. Când ești prezentat de cineva ca el, trebuie să te prezinți de la același nivel profesional, nu ai cum să dezamăgești. Acolo a fost adevărata muncă”, a povestit ea, pentru viva.ro.