26 apr. 2024 | 08:57

Gestul făcut de iubitul Andreei Marin față de vedetă, în public. Adrian Brâncoveanu a întors toate privirile. Foto

Monden
Gestul făcut de iubitul Andreei Marin față de vedetă, în public. Adrian Brâncoveanu a întors toate privirile. Foto
Gestul făcut de iubitul Andreei Marin față de vedetă, în public. Adrian Brâncoveanu a întors toate privirile. Foto

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu au atras toată atenția asupra lor. Cei doi au strălucit și au reușit să iasă în evidență prin eleganța și romantismul emanat prin toți porii. Cu festivitatea pe care a organizat-o miercuri, diva a mai marcat un eveniment important și a demonstrat cât de puternică este relația ei.

Adrian Brîncoveanu, alături de Andreeea Marin pretutindeni

Andreea Marin a condus cu măiestrie superba Gala „Nu există nu se poate”. Acest eveniment de prestigiua fost unul dintre cele mai importante de acest an, deoarece a fost o seară dedicată celebrării excelenței și realizărilor remarcabile ale personalităților de seamă din diverse domenii.

Ceremonia a fost, fără îndoială, un moment de triumf pentru „zâna surprizelor”, Andreea Marin, care s-a asigurat că celebrează premierea valorilor din diferite domenii printr-un spectacol de zile mari. Nu mai puțin de o mie de invitați distinși au luat parte la acest eveniment, inclusiv aproximativ 70 de vedete care au strălucit pe covorul roșu.

Împreună cu Adrian Brâncoveanu, Andreea a strălucit într-o rochie roșie ce i-a pus în evidență grația și stilul aparte. Cei doi au atras toate privirile asupra lor prin eleganța dusă la extrem, dar mai ales prin legătura puternică de care au dat dovadă.

Chiar dacă Zâna a fost activă și solicitată toată seara, nu a uitat că în public se află unul dintre cei mai importanți oameni din viața ei. Cei doi au avut momente romantice de-a lungul evenimentului, iar diplomatul a ținut-o de mână ori de câte ori a avut ocazia și chiar îmbrățișat-o în unele momente, ceea ce a atras simpatia tuturor.

Această gală grandioasă a fost sprijinită de Fundația „Prețuiește Viața”, cu Andreea Marin ca stâlp al acestui eveniment. Locația aleasă a fost impresionantul Palat al Parlamentului, o alegere pe măsură pentru o seară atât de specială.

Zâna este mândră de tot ce a realizat și promite că acest show va avea loc în fiecare an de acum înainte.

„Gala transmite un mesaj puternic: nu există nu se poate! Când depinde de noi – și de cele mai multe ori așa e – când avem destulă imaginație, determinare, convingere, putem mișca munții! Pentru noi înșine și pentru cei ce au nevoie de noi!

Ce a fost minunat in acest spectacol e faptul ca fiecare persoana publică sau designer ce ni s-a alăturat, precum și atâția profesioniști ce fac posibilă această gală, au fost acolo pro-bono, oferind timpul și priceperea lor, le mulțumesc acum cu tot sufletul”, a scris Andreea Marin pe Facebook.

Violeta Bănică a strălucit pe scenă

Și conducerea țării a fost prezentă la această gală, cu premierul Marcel Ciolacu felicitând personal elevii români premiați la Concursul Internațional „National Space Society – NASA Space Settlement Contest”.

Premierul a stat chiar alături de Adrian Brâncoveanu și au urmărit cu atenție fiecare moment de pe scenă. Acesta a spus că tinerii „au rupt scena”, reușind să câștige la competiție 50 de premii, din cele 150, și le-a promis că vor fi recompensați pentru performanța lor.

Printre cele mai emoționante a fost apariția Violetei Bănică, ce a strălucit din toate punctele de vedere. A defilat în costume ce îi veneau mănușă și a avut o atitudine dezinvoltă, ca de fiecare dată, semn că este făcută pentru a sta în lumina reflectoarelor.

De asemenea, Gala a fost punctată de momente de recunoaștere a excelenței în media, cu Mihai Morar primind Premiul pentru cel mai apreciat podcast din mediul online, iar Andreea Raicu prezentând o paradă de modă impresionantă cu colecția sa de rochii.

 

Celebrități mari precum Monica Bârlădeanu, Dana Sota, Ilinca Vandici, Giulia Nahmany și chiar Violeta, fiica Andreei Marin, au prezentat cele mai frumoase ținute. Totul a fost la superlativ și Zâna este foarte mândră de acestă realizare.

Printre numele mari care au participat la gala anului se mai numără și Alina Vîlcu, Cristian Mungiu, plutonierul major Ionuț Claudiu Butoi, Andreea Remețan, dr. Adrian Streinu Cercel, Denisa Rusu, Doru Buzducea, Andra Marinescu, Ștefan Petre, Despina Andrei, Adina Obrejan, Vasile Ernu, Virgil Ianțu, Ilinca Vandici, Violeta Bănică, Andreea Ogăraru, Monica Davidescu, Alina Vizireanu, Alexandra Ușurelu sau Iuliana Tudor.

Distincțiile au ajuns la eroii din toate domeniile: artă, medicină, sport de performanță și oameni cu viziuni îndrăznețe care au transformat comunitățile în bine sau au avut cariere impresionante.

Parteneri
Se spală sau nu în a treia zi de Paște? Ce spun preoții despre Marțea Albă
Redactia.ro
Ultimii condamnați la moarte de Ceaușescu, în perioada comunistă. Ce fapte au comis „Bachus” și Ion Pistol, doi dintre cei mai cunoscuți infractori din istoria României
Click.ro
O gaură misterioasă, de mărimea Elveției, se formează în același loc în Antarctica. După 50 de ani, experții au aflat motivul
Digi24
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Avertisment de ultimă oră de la ANM. Fenomene extreme în multe județe
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
Putin a dat ORDIN. Armele nucleare ale Rusiei...
Capital.ro
Apare un nou lanţ de supermarketuri în România. Angajări masive în mai multe oraşe din ţară
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Anunțul AȘTEPTAT de TOȚI pensionarii! VIN TALOANELE MĂRITE
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Delia, în vacanță cu părinții! În ce destinație de vis i-a dus pe mama și tatăl ei de Paște. Imagini rare
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro