Andreea Bălan a anunțat public motivul pentru care George Burcea a părăsit-o. VIDEO

Andreea Bălan a anunțat public motivul pentru care George Burcea a părăsit-o

„Nu ai cum să salvezi sau să mai lupți pentru cineva care nu mai vrea să fie acolo”, și-a început argumentația Andreea Bălan, pe Youtube.

Motivul pentru care George Burcea a părăsit-o pe Andreea Bălan

În acest momente, Andreea Bălan trece printr-o perioadă dificilă, dar încearcă să fie puternică pentru fetițele ei și să depășească problemele apărute. În contextul în care relația lor s-a sfârșit, cu toate inconvenientele publice care decurg de aici, plus declarațiile contradictorii și ipoteze mai mult sau mai puțin justificate, cei care urmăresc tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă încearcă să afle dacă la mijloc nu se află, cumva, și altceva.

Astfel, la cererea admiratorilor ei, Andreea a continuat seria dezvăluirilor din culisele divorțului ei de George Burcea, după ce a vorbit despre acest subiect numai în cadrul emisiunii ”XNS” de pe Antena 1. Într-un video publicat pe Youtube, artista explică că are în vedere protejarea fetițelor ei și că acesta este și motivul pentru care nu poate da din casă toate momentele mai puțin plăcute care s-au petrecut între ea și soț, cu mențiunea că va vorbi mereu frumos de cel care este tatăl copiilor ei.

Cu toate acestea, Andreea a mărturisit că ea și-a dorit să facă relația să meargă în continuare, afirmând că decizia finală a fost a actorului, care nu și-a mai dorit să îi fie alături.

„Anu am mai avut ce să salvez. El a vrut să aibă o altă viața”

„Nu ai cum să salvezi sau să lupți pentru cineva care nu vrea să mai fie acolo și vrea altceva. Sau cineva care este într-o zonă cu niște traume și nu vrea să fie ajutat. George nu și-a dorit acest lucru, prin urmare despărțirea a fost inevitabilă. Nu am mai avut ce să salvez..El a vrut să aibă altă viață. În viața în care era cu noi nu se mai regăsea și se simțea nefericit”, a spus Andreea.

Solista a mai explicat că, din punctul ei de vedere, partenerul său proiecta traumele lui din trecut în relația cu ea. „Oarecum unul dintre motivele pentru care noi ne-am separat a fost și acesta”, a completat Andreea. De asemenea, a susținut că George s-a implicat în creșterea primei lor fetițe, Ella, însă nu a mai fost atât de prezent atunci când a apărut și Clara, cea de-a doua micuță.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI