Gestul care te ajută să slăbești rapid. Trebuie să faci asta după fiecare masă

Cum sa slabesti usor

Toată lumea vrea să slăbească, dar sunt puțini aceia care sunt în stare să renunțe la mâncare sau să slăbească făcând mișcare. Pentru această categorie le propunem o metodă de slăbit foarte ușoară. Nu trebuie să renunțe la mesele copioase și nici nu vor trebui să facă mișcare. Vor trebui să stea doar în apă fierbinte.

Ce trebuie să faci după o cină copioasă dacă vrei să slăbești. Nu are legătură cu sportul

Visul oricărei persoane care doreşte să slăbească este acela de a arde calorii fără să depună vreun efort. Oamenii de ştiinţă britanici au anunțat că acest lucru este foarte posibil.

Tot ce trebuie să facă persoana respectivă este să stea într-o cadă cu apă caldă. Cercetătorii au ajuns la concluzia că stimulentul principal în consumul de energie este căldura.

Cum sa slabesti fara efort
Cum sa slabesti fara efort

O oră petrecută în apă fierbinte arde 126 de calorii

Astfel, o oră petrecută într-o cadă cu apă încălzită până la 40 de grade Ceslius va topi în medie 126 de calorii. Aproximativ aceeaşi cantitate de calorii sunt arse într-o jumătate de oră de mers pe jos. În afară de aceast fapt, baia caldă scade mai eficient glicemia decât chiar mersul pe bicicletă.

Cercetătorii din Marea Britanie au făcut această descoperire întâmplător, în timp ce căutau alternative pentru activitățile sportive legate de controlul diabetului de tip 2.

O oră în cadă sau o oră pe bicicletă?

În cadrul studiului, cercetătorii britanici au comparat efectele băii în apă caldă cu aceeași perioadă de timp petrecut pe bicicletă și au constatat că relaxarea în cadă are beneficii surprinzătoare.

Voluntarii care au petrecut în cadă o oră, în alte zile au pedalat pe biciletă intens. Această activitate le-a determinat creşterea temperaturii corpului cu 1 grad Celsius, așa cum s-a întâmplat și în cazul băii prelungite.

Baia caldă scade zahărul din sânge

Rezultatele cercetărilor au mai artătat că după baia fierbinte, participanţii au avut un nivel mai scăzut de glucoză în sânge, cu 10% mai mic, comparativ cu efortul fizic.

Descoperirea a fost complet neașteptată pentru oamenii de știință. Deşi consumul de energie prin baia prelungită în cadă nu poate fi măsurată cu ceea ce se întâmplă prin practicarea unui sport, se cunoaște faptul că numărul caloriilor arse cresc cu 80% cu ajutorul căldurii.

O baie fierbinte pe zi nu are ce să strice

Nu în ultimul rând, concluzia cercetătorilor este că o baie fierbinte, după ce s-a luat cina, ajută la menținerea greutății și limitează creșterea zahărului din sânge.

În plus, oamenii de știință nu au uitat să reamintească faptul că activitatea fizică și sportul sunt mai benefice pentru sănătate decât baia fierbinte.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI