Cum a slăbit Oana Roman. Ce dietă a ținut pentru a da jos peste 10 kilograme

Cum a slăbit Oana Roman. Ce dietă a ținut pentru a da jos peste 10 kilograme
Cum a slăbit Oana Roman. Ce dietă a ținut pentru a da jos peste 10 kilograme.

Pentru cei care nu știu, Oana Roman, fiica lui Petre Roman , este una dintre cele mai cunoscute vedete din România. Ea a fost realizatoare de emisiuni TV.

Dieta datorită căreia, Oana Roman a slăbit peste 10 kilograme

Oana Roman, în vârstă de 44 de ani, s-a născut pe data de 13 aprilie 1976, la București. Ea are o înălțime de 1,74 și ochi căprui.
Ea este fiica fostului premier al României, Petre Roman și a Mioarei Georgescu, iar bunicii acesteia se numesc Valter Roman și Hortensia Vallejo.

Studiile Oanei Roman

Prezentatoarea TV a absolvit la Școala Centrală din București și a studiat în străinătate. Ea a terminat liceul în anul 1994, după care a studiat la Sorbona, absolvind în anul 1998, Școala de Înalte Studii în științele informației și comunicării – CELSA de la Sorbona. Ea a fost șefă de promoție, obținând cel mai mare punctaj la lucrarea de masterat, acesta fiind de 17,5 puncte din 20.

Cum a slăbit Oana Roman

În ultima vreme foarte mulți se întreabă cum a reușit să slăbească Oana Roman. Ea s-a transformat total în bine, eforturile sale dând roade.

Ea pare și fericită cu noul ei look, pe lângă faptul că a pierdut câteva kilograme bune. În momentul în care Oana a reușit să încapă în niște haine mai mici, a făcut-o să se decidă că nu vrea să se oprească aici.

Trucurile pe care le-a folosit Oana Roman ca să slăbească

Vedeta a făcut o postare pe contul acesteia de Instagram, în care a povestit ce eforturi face pentru a slăbi:

„Dragii mei, zilele acestea am primit foarte multe mesaje din partea voastră, toate cu aceeaşi întrebare: Cum ai slăbit? Ei bine, eu v-am tot explicat de-a lungul acestor luni cum am reuşit să slăbesc. Unii dintre voi sunteţi uşor sceptici în legătură cu acest subiect şi mă tot întrebaţi în continuare cum am slăbit. Nu mi-am făcut operaţie de micşorare a stomacului pentru că eu nu am voie să mă ating de zona aceea deoarece am o operaţie foarte complicată la nivelul abdomenului şi nu am voie să fac aşa ceva. Am reuşit să slăbesc cu două lucruri: ţin un fel de dietă pe care mi-am inventat-o singură în sensul în care mănânc din toate, dar foarte puţin. Practic, mănânc un fruct sau o jumătate de covrig dimineața, la prânz mănânc o ciorbă, o supă sau o friptură şi seara, în general, nu prea mai mănânc nimic. În acelaşi timp, fac proceduri de remodelare corporală”, a declarat Oana Roman pe contul său de Instagram.

Oana Roman.
Cum a slăbit Oana Roman. Ce dietă a ținut pentru a da jos peste 10 kilograme.

Dieta urmată de Oana Roman

„Urmez o dietă pe care nu mi-a dat-o cineva, mi-am creat-o singură. Concret, mănânc de toate, dar mult mai puţin. Deci nu am eliminat nimic, dar mănânc pâine şi paste cât mai puţin, în cantităţi foarte mici. Nu mănânc mai mult de 2 mese pe zi, nu există un număr de calorii pe care îl calculez zilnic, ci atât cât consider eu ca să nu depăşesc nişte limite„, a mai adăugat prezentatoarea TV.

„Dacă mi-e poftă de ceva dulce, mănânc doar 2 linguriţe dintr-o prăjitură, nu una întreagă, sau 2 pătrăţele de ciocolată. Evit totuşi zahărul, folosesc când şi când zahărul brun, dar nu şi îndulcitorii artificiali, pentru că nu îmi fac bine. Altfel, nu beau niciodată sucuri acidulate, beau doar apă, de preferat minerală„, a declarat Oana, pentru csid.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI