01 feb. 2024 | 11:40

Gest fără precedent la Survivor All Stars 2024. Niciun concurent nu a mai făcut asta până acum

Emisiuni TV
Gest fără precedent la Survivor All Stars 2024. Niciun concurent nu a mai făcut asta până acum
Gest fără precedent la Survivor All Stars 2024

În ciuda faptului că suntem abia la începutul competiției, tensiunile sunt la cote maxime în Republica Dominicană. Ediția de miercuri, 31 ianuarie, a adus o situație nemaiîntâlnită până acum în istoria concursului. Gestul fără precedent făcut de un concurent la Survivor All Stars 2024 i-a lăsat pe toți fără replică. S-a întâmplat chiar înainte de o probă importantă.

Tensiunile sunt uriașe și în interiorul echipelor

Nu a trecut încă o lună de când cei mai apreciați concurenți din istoria Survivor România s-au reîntors în jungla din Republica Dominicană pentru a trăi din nou o experiență pe care au crezut-o unică în viață.

Cu toate că nu sunt la primul contact cu această competiție și au doar câteva săptămâni de când s-a dat startul concursului, tensiunile sunt uriașe, nu doar între Războinici și Faimoși, ci și în interiorul echipelor.

Gest fără precedent la Survivor All Stars 2024

Orgoliile sunt mari și de multe ori pot pune piedici în calea victoriei pe traseu. S-a întâmplat în ediția de miercuri, 31 ianuarie 2024, când un concurent a făcut un gest fără precedent la Survivor All Stars 2024.

Totul s-a întâmplat în cea de-a două jumătate a probei ce aducea mult râvnita Imunitate. Spiritele s-au încins când a venit momentul să se facă alegeri pentru intrarea pe traseu. După un schimb dur de replici cu a sa coechipieră, Jador și-a strâns lucrurile și a plecat din zona în care se ținea proba, o premieră.

Te-ar putea interesa și: Zanni, derapaj îngrozitor la Survivor All Stars. A jignit o adversară: „Câștigi respectul cu spatele”

Gest fara precedent la Survivor All Stars 2024. Niciun concurent nu a mai facut asta pana acum

„Degeaba faci bani, dacă ești țăran și n-ai educație”

Jador și Roxana Nemeș și-au aruncat cuvinte dure, cântărețul i-a reproșat că nu a reușit să aducă niciun punct pentru Faimoși. Vedeta i-a răspuns imediat, numindu-l „țăran” și lipsit de educație.

„Vrei să știi părerea mea sinceră? Ești praf pe traseu! N-ai adus niciun punct de când ești aici. Nemeș, lasă-mă cu feminismul ăsta, că sunt sătul de el…Am o idee mai bună: eu nu vreau să intru azi pe traseu pentru voi”, a spus Jador.

„Eu sunt de vină că are caracterul pe care îl are? Eu sunt de vină! Degeaba faci bani, dacă ești țăran și n-ai educație..”, a fost reacția Roxanei Nemeș, după ce Jador a refuzat să participe la probă.

Te-ar putea interesa și: Robert Moscalu, dezvăluire dureroasă despre moartea mamei. Concurenţii de la Survivor România All Stars, în lacrimi: „În braţele mele, a fost traumatizant”

Parteneri
ULTIMĂ ORĂ: Florin Piersic a ieșit din operație! Care este stare actorului
Redactia.ro
Adevărul din spatele camerelor de la Chefi la cuțite. Un fost concurent a rupt tăcerea și a spus ce nu se vede pe micul ecran: „Nu totul este chiar așa cum se vede la televizor”
Click.ro
Florin Piersic se află în stare gravă, anunță medicii de la Spitalul Foișor. Actorul are septicemie
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Cum arată adidașii Balenciaga cu care Delia face furori pe internet. Costă o avere! / FOTO
Unica.ro
Update. Florin Piersic a fost operat și se află la terapie intensivă
EVZ.ro
Mihai Albu, diagnosticat cu cancer! Cunoscutul designer a fost operat în urmă cu puțin timp. Primele declarații
Spynews
Anunţ şoc despre maestrul Florin Piersic:: Stare generală gravă
Capital.ro
Trucul cu care românii păcălesc automatele de reciclare și iau bani şi pe sticlele respinse, care nu sunt în program. Metoda mai merge până pe 30 iunie
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
Ce se întâmplă în România e SECRET MILITAR. Totul lângă un mare oraș
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Știrile Antena Stars. Viorel Lis se confruntă cu noi probleme de sănătate! Oana Lis este disperată: ”Mi-a părut foarte rău” / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Chefi la cuțite, 8 mai 2024. Cătălin Țociu și Iulia Creangă au fost eliminați. Ce reacții au avut Chef Orlando și Chef Sautner
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro