30 ian. 2024 | 22:41

Robert Moscalu, dezvăluire dureroasă despre moartea mamei. Concurenţii de la Survivor România All Stars, în lacrimi: „În braţele mele, a fost traumatizant”

Emisiuni TV
Robert Moscalu, dezvăluire dureroasă despre moartea mamei. Concurenţii de la Survivor România All Stars, în lacrimi:
Robert Moscalu, dezvăluire dureroasă despre moartea mamei

Momentul în care liniștea s-a lăsat în jungla din Republica Dominicană. Ediția de marți, 30 ianuarie 2024, o mărturisire a adus lacrimi în ochii concurenților de la Survivor România All Stars. Robert Moscalu a făcut o dezvăluire dureroasă despre moartea mamei sale.

Mărturisiri dureroase la Survivor România All Stars

Durerea unește oamenii, mai ales pe cei care sunt nevoiți să învețe de la o vârstă fragedă ce înseamnă să pierzi cea mai importantă persoană din viață.

Cu lacrimi în ochi, Robert Moscalu a dezvăluit că avea doar 17 ani când mama sa a murit, răpusă de o boală nemiloasă. Timp de patru ani a privit cum femeia care l-a adus pe lume s-a luptat pentru supraviețuire, ajungând, în final, să își dea ultima suflare chiar în brațele lui.

Robert Moscalu a plâns când și-a amintit de moartea mamei sale

Războinicul este convins că mama lui a așteptat până a ajuns și sora lui acasă. Abia când îi avea pe ambii copii aproape s-a stins.

„Nu pot să zic în cuvinte durerea pe care o purtăm cei care nu mai avem mamă. Nu contează că eu am pierdut-o la 17 ani, el la 22 (n.r. Andrei Ciobanu) și Relu la 30 de ani. Eu zic că chestiile astea ne apropie mai mult.

Mama mea a fost bolnavă de cancer. Patru ani s-a luptat cu această boală. S-a întâmplat nefericirea chiar în brațele mele. Țin minte că o aștepta pe sora mea să vină de la școală. Când a intrat pe ușă, și-a dat duhul. A fost un moment traumatizant. O lună de zile nu am fost la școală…”, a povestit Robert Moscalu în fața camerei, la Survivor All Stars, la PRO TV.

Te-ar putea interesa și: Imagini neaşteptate cu Dan Ursa, câştigătorul Survivor România 2023. Unde a fost surprins: „Ne-am distrat”

Robert Moscalu, dezvăluire dureroasă despre moartea mamei. Concurenţii de la Survivor România All Stars, în lacrimi În braţele mele, a fost traumatizant

„Am rupt bucăți din inima mea”

Mai există un concurent la Survivor România All Stars care îi știe durerea. Andrei Ciobanu a povestit cum a avut puterea, la doar câteva ore după ce și-a condus mama pe ultimul drum, să susțină un program artistic la o nuntă.

„N-am să uit niciodată sâmbăta din viața mea în care mi-am îngropat mama. Am rupt bucăți din inima mea, din sufletul meu, am plâns pentru cea mai iubită persoană de pe pământul ăsta.

I-am făcut pomenirea și apoi m-am urcat într-o mașină și am plecat, pentru că am avut un eveniment.

Mi-am ținut programul, dar în minutele de pauză ieșeam afară și plângeam. Mi-au zis colegii că nu știau ce să îmi zică, nu mai eram om. Cei la nunta cărora am cântat atunci nu cred că știu nici până în ziua de astăzi ce suferință aveam eu un suflet”, le-a povestit Andrei Ciobanu celor din tribul Războinicilor.

Te-ar putea interesa și: Kamara, avertisment pentru Jador, la Survivor All Stars: ”Sunt șanse mari să zbori din schemă!”. Importanța votului publicului EXCLUSIV

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Locul din România care are peste 10 milioane de ani. Este una dintre cele mai frumoase destinații turistice
Click.ro
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au fost rase de pe hartă pentru proiectul NEOM
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Superbolid deținut de un om de afaceri român. Repararea mașinii, o mare aventură
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
România a pierdut cea mai iubită cântăreață de muzică populară. Moartea ei a lăsat un gol imens
Capital.ro
Scandal nou, între Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf! Avocatul antrenorului: "Organele de poliție sesizate vor face cercetări"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Schimbări la CNAS. Cardul de sănătate se mută pe telefon
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro