Gest fără precedent al ministrului Muncii. Cum a anunțat ce se întâmplă cu salariile și pensiile

Gest fără precedent al ministrului Muncii. Cum a anunțat ce se întâmplă cu salariile și pensiile
Cum a anunțat ministrul Muncii ce se întâmplă cu salarile și pensiile?

Ministrul Muncii a clarificat astăzi toată situația pensiilor și a salariilor. Violeta Alexandru a găsi un mod inedit de a spune tuturor românilor ce se petrece. Cum s-a făcut aceasta înțelească în cadrul conferinței de presă de la sediul Guvernului?

Ministrul Muncii, mod inedit de a anunța ce se întâmplă cu salriile și pensiile

Violeta Alexandru a găsit un mod inedit de a clarifica toate speculațiile din spațiul public legate de salarii și pensii. Ministrul Muncii a venit la conferința de presa de la sediul Guvernului cu un carton pe care scria: „Nu tăiam pensii. Nu tăiem salarii”. De asemenea, aceasta a susținut că toate pensiile vor urma să se plătească în conformitatea cu data. Mai mult decât atât, s-a gândit la acest gest deosebit de a clarifica situația și pentru a putea pune capăt manipulării din spațiul public.

„Toate pensiile se plătesc la timp. As vrea să opresc manipularea din spaţiul public: toate pensiile şi toate salariile se plătesc la timp şi nu vor scădea. Sunt în această funcţie pentru a mă asigura că legea este respectată”
Violeta Alexandru

Ministul Muncii, mod inedit de a clarifica situația pensiilor și a salariilor
Ministrul Muncii, mod inedit de a clarifica situația pensiilor și a salariilor

„Osingură problemă – îmi va fi de ajuns!”

Amintim că Violeta Alexandru afirma, în cursul zilei de ieri, că Poșta Română ar putea să rămână fără contractul care privește livrarea pensiilor. De asemenea, a susținut că nu se va feri să înlocuiască Poșta Română drept canal de distribuție a pensiilor, dacă se va dovedi că poștașii fac campanie electorală în beneficiul Partidului Social Democrat.

„Vă reamintesc că Dragnea semna protocol de colaborare între PSD şi sindicaliştii din Poşta Română. O spun direct, în problema pensiilor, nu mă feresc să iau decizii în privinţa înlocuirii Poştei Române (cea care distribuie pensiile la poartă) dacă voi constata că, în loc să facă treabă, poştaşii s-au apucat de politică. Despre o singură zi întârziere dacă aud, o singură problemă – îmi va fi de ajuns!”
Violeta Alexandru

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI