Georgiana Lobonț, despre sacrificiul făcut de soțul ei. Ce i-a povestit în direct lui Teo Trandafir

Georgiana Lobonț este noul fenomen al muzicii populare. Are o carieră în ascensiune și o familie perfectă. Vedeta se consideră foarte norocoasă pentru că are un soț care o sprijină mereu. Celebra artistă a făcut dezvăluiri emoționante într-un platou de televiziune.

Georgiana Lobonț face dezvăluiri emoționante

Pe numele ei complet Georgiana Maria Lobonț, interpreta de muzică populară a cunoscut rapid succesul în România. Cu o voce puternică, impunătoare, tânăra ardeleancă a cucerit instant inimile iubitorilor acestui gen muzical.

Prezentă la „Teo Show”, de la Kanal D, Georgiana Lobonț a vorbit despre muzică, familie, copii, dar și despre ce meserie visa să urmeze înainte să se apuce de cântat. Este cu totul alt domeniu.

Celebra artistă, mesaj special în direct

Georgiana Lobonț a venit la „Teo Show” cu soțul și cei doi copii. Este o premieră pentru artistă, că apare în formulă completă alături de persoanele cele mai importante din viața ei. La un moment dat, artista a ținut să-i mulțumească în direct soțului pentru că mereu se trezește în toiul nopții pentru a-și hrăni copiii.

„Am noroc cu el. Doamne…Deci, îi mulțumesc lui Dumnezeu când mă trezesc dimineața și aud glasul copilului și știu că e 5-6 dimineața, el se ridică și face laptele. M-am obișnuit cu el și chiar mă bucur că face treaba asta. Chiar îți mulțumesc în direct că nu mă pui să le fac laptele.”, a spus cântăreața către Rareș, soțul acesteia.

Tot ea a mai spus că nu-i reproșează nimic niciodată soțul, pesemne că este un bărbat foarte înțelegător și iubitor. De asemenea, Georgiana Lobonț a dezvăluit că visa să ajungă judecător, procuror sau avocat. Însă și-a dat seama că muzica îi aducea mulți bani.

Georgiana Lobonț este din Gherla, județul Cluj. La vârsta de 4 ani, artista a făcut cunoștință pentru prima dată cu scena. La acel moment, a participat în celebrul concurs pentru copii ”Tip Top Mini top”. A ales muzica populară, deoarece în familia ei se asculta foarte mult acest gen muzical.

Partenerul vedetei a renunțat la stomatologie pentru a-i fi impresar

Deși are muzica în sânge, Georgiana Lobonț a ales drumul Facultății de Drept din Cluj. Între timp, s-a căsătorit cu Rareș Ciciovan, care a renunțat la stomatologie pentru a-i deveni impresar. Împreună au doi copii extrem de drăgălași, despre care tânăra spune că i-ar plăcea să-i calce pe urme.

„Meseria mea de bază este stomatologia. Înainte să mă căsătoresc cu Georgiana, am cochetat și cu muzica. Am fost Dj, deci știam câte ceva.”, a declarat Rareș, soțul vedetei, în direct la „Teo show”.

Urmăriți Playtech.ro și pe