Cine este, de fapt, Georgiana Lobonț, cântăreața care a apărut de nicăieri și a luat cu asalt trendingul de pe Yotube

Cine este, de fapt, Georgiana Lobonț, cântăreața care a apărut de nicăieri și a luat cu asalt trendingul de pe Yotube
Georgiana Lobonț, vedeta de la Gherla

Lumea muzicală românească a fost luată pe sus de o nouă voce. Apărută aproape de nicăieri, Georgiana Lobonț urcă în preferințele muzicale de pe Youtube într-un ritm vertiginos. La cei 27 de ani ai săi, tânăra solistă are toate șansele să devină un adevărat fenomen.

Georgiana Lobonț, vedeta de la Gherla

Pe numele ei complet, Georgiana Maria Lobonț, tânăra preferință muzicală a românilor, s-a născut în Gherla, în județul Cluj. La vârsta de 4 ani, spune Georgiana Lobonț, a făcut cunoștință pentru prima dată cu scena. La acel moment concura în celebrul concurs pentru copii ”Tip Top Mini top”. Talentul pentru muzică l-a dobândit din familie, având în vedere că în familie se asculta foarte multă muzică popluară.

Deși talentată, a avut nevoie și de studii, așa că intră la școala populară de artă din Cluj. Momentul lansării ei oficiale avea să vină în 2005, pe scena celebrei emisiuni Tezaur Folcloric. Georgiana Lobonț avea să-și perefecționeze talentul, și în 2010 scoate primul său album de muzică populară “Mi-o spus frunza fagului”.

În următorii ani are diferite apariții pe scenele muzicii populare, ca mai apoi în 2016, Georgiana Lobonț să aleagă drumul Facultății de Drept din Cluj. În același an se căsătorește cu Rareș Ciciovan, care-i va devenit și impresar, și căruia i-a dăruit doi copii frumoși.

Pentru tânăra solistă, Georgiana Lobonț, anul 2017 avea să-i aducă un nou album și adevărata recunoaștere a calităților sale. La acel moment lansa al doilea album, iar melodia “Vin nuntașii după mine” i-a adus cel mai mare succes alături de alte două piese “Bârgăuanul” și “Jupâneasa”.

Tânăra artistă cu peste 200 de mii de subscripții

Conform datelor statistice Georgiana Lobonț urcă vertiginos în Youtube Trend, având acum peste 200.000 de fani pe canalul său de Youtube. Ultimele sale clipuri au fost vizionate de un număr din ce în ce mai mare de fani. Pentru o tânără femeie, la 27 de ani, cu o carieră în față, o familie frumoasă, cu doi copii, la ce ar mai putea visa?

Georgiana Lobonț se poate considera o femeie împlinită.  Cât despre cariera ei și viața de familie, tânăra vedetă făcea dezvăluiri într-un interviu acordat celor de la Fanatik, spunând:

”Am învățat să fiu mai bună, mai calmă, mai înțeleaptă și mai responsabilă. Nu este ușor, mai apelăm la ajutoare. Este solicitant dar până acum am făcut față la tot. Eu cred că am reușit să depășim ușor acea perioadă în care tânjam după odihnă și eu și Rareș, soțul meu, pentru că ne trezeam noaptea foarte des la copiii.

Avem zile în care îi luam cu noi pe la filmări și am văzut că le place în lumina reflectoarelor. M-aș bucura să îmi calce pe urme. Uneori îmi compun piesele stând cu ei. Mă inspiră foarte mult.”, a povestit Georgiana Lobonț celor de la Fanatik.ro.