George Simion, super-cadou de Crăciun pentru români. Alți politicieni nu ar face asta, niciodată

George Simion, super-cadou de Crăciun pentru români. Alți politicieni nu ar face asta, niciodată
Gestul lui George Simion

Copreședintele Alianței pentru Unirea Românilor a anunțat că își respectă promisiunea făcută în 2019, atunci când a candidat independent pentru Parlamentul European.

George Simion, super-cadou de Crăciun pentru români

Astfel, Simion a reamintit că a promis atunci că o să își va ceda 90% din salariu dacă o să fie ales în Legislativul de la Bruxelles. Nu a fost ales, dar a reușit anul acesta să câștige un mandat de deputat în București.

Așadar, într-un clip filmat, probabil, înainte de ședința de învestire de luni și ilustrat muzical într-un fel profesionist, după o regie ce a fost concepută anterior, deputatul AUR susține că a decis să procedeze cu salariul de parlamentar așa cum a promis că o să facă și cu salariul de europarlamentar.

„Vreau să fac un anunţ, un anunţ pe care nu l-am făcut în campania electorală, pentru că ar fi fost interpretat greşit (…). Sunt parlamentar în Parlamentul României. N-am uitat cine sunt, n-am uitat ce avem de făcut şi de aceea vă anunţ că voi dona 90% din salariul meu către o cauză civică, către cazuri speciale, lună de lună. Vreau să mă bazez pe voi când ne implicăm într-un caz. Voi face un apel şi la voi, să susţineţi cazul sau cauza respectivă (…). Cârcotaşii vor începe cu fel de fel de chestiuni, cum încep ei de obicei. Cum şi din cei voi trăi.. Anul viitor voi mai scrie o carte, mai am şi celelalte cărţi, mai am exemplare din ele”, a declarat Simion într-un mesaj video distribuit pe Facebook.

Ce a decarat George Simion în plenul reunit Parlamentului

În urmă cu două zile, liderul deputaţilor AUR, George Simion, și-a început discursul în plenul reunit al Parlamentului pentru învestirea Guvernului Cîțu cu versuri din poetul Adrian Păunescu și a continuat cu îndemnuri pentru  poporul român să se lupte pentru redeschiderea școlilor sau să nu mai accepte să plătească taxe deoarece „oricum ne vor îndatora cât de mult pot ei”.

Astfel George Simion i-a îndemnat pe români să nu mai accepte să plătească taxe:

„Banii voştri şi România împărţită ca o pradă. Vă doare. Ştiu că vă doare. O să vă doară din ce în ce mai rău. Popor român, refuzaţi să mai plătiţi biruri, să mai plătiţi taxe. Oricum, ne vor îndatora cât de mult pot ei. Oricum, banii voştri vor ajunge să fie furaţi. Luptaţi să redeschidem afacerile, şcolile. Nu mai acuzaţi străinii că ne taie domnitorii şi intimidează ţara cu guverne provizorii. Eu atât aş vrea să vă arăt şi să vă bat obrazul – oare unde au fost românii când era tăiat Mihai Viteazul?”, a spus Simion.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI