20 iun. 2024 | 14:38

George Simion, ridicat de procurorii DNA? Dezvăluiri incredibile: „Vor să găsească altceva! Am informaţii”

Politică
George Simion, ridicat de procurorii DNA? Dezvăluiri incredibile: „Vor să găsească altceva! Am informaţii”
„Am venit astăzi la Parchetul General pentru a cere clarificări”

După scrutinul la Alegerile locale din acest an, și ca urmare a unor denunțuri, mai multe persoane au intrat în atenția Parchetului General, motivul fiind falsificarea unor liste de semnături. George Simion provoca un adevărat scandal cu doar 24 de ore înainte de alegeri, prezentându-se la sediul Parchetului și declarând greva foamei, ca urmare a refuzului procurorilor de a-i lua o declarație. Se pare că lucrurile au continuat, iar astăzi a mers din nou, făcând și dezvăluiri incredibile în fața jurnaliștilor.

Scandalul listelor false, denunțul, și implicarea lui Silvestru Șoșoacă

Cu puține zile înainte de startul scrutinului electoral pentru alegerile locale 2024 și Alegerile Europarlamentare, într-un interviu, liderul AUR făcea un autodenunț cu privire la modul în care anumite liste electorale aveau să fie făcute, George Simion spunând atunci că „Este cu siguranță o fraudă, o chestiune de bravadă. N-a strâns nici USR, nici AUR, aceste semnături. Este o prefăcătorie”.

În declarația făcută de acesta era numit și partidul din care fostul soț al Dianei Șoșoacă făcea parte, astfel că acesta din urmă avea să fie pus sub control judiciar pentru 60 de zile, în acest dosar. Tot cu 24 de ore înainte de startul alegerilor, liderul AUR lua decizia de a se prezenta la Parchetul General pentru a da declarații în acest caz, dar procurorii nu luau act de acest lucru, refuzându-i accesul.

Ca urmare, George Simion refuza să părăsească instituția, declarând într-o filmare live pe rețelele de socializare că intră în greva foamei, dar lucrurile nu au durat mult. Mulți au catalogat acest demers o oportunitate pentru liderul AUR de a-și mai face puțină campanie, deși din punct de vedere legal, era interzis.

Dezvăluiri incredibile făcute de George Simion în fața Parchetului General

Suntem la aproape 2 săptămâni de la alegerile locale, iar AUR, conform datelor BEC, ar fi câștigat un procent de 9,55%, dar cu toate astea, se pare că George Simion nu este dispus să lase lucrurile așa.

Astfel că, în cursul acestei dimineți s-a prezentat, din nou la sediul Parchetului General, precizând că „Am venit astăzi la Parchetul General pentru a cere clarificări, pentru a-mi cere telefonul înapoi şi pentru a mă scutura, efectiv, de mizeria aruncată cu trei zile înainte de alegerile din 9 iunie asupra noastră.

Reamintim că aceiași procurori de pe lângă Parchetul General, la momentul arestării lui Silvestru Șoșoacă, ar mai fi arestat și câțiva membri AUR, fiind  unul din motivele pentru care s-a prezentat și azi aici:

„Au trecut două săptămâni, fix 14 zile din data în care colegii noştri au fost ridicaţi de pe stradă şi vouă vi s-a spus, pentru că nu este nimic oficial, că George Simion ar fi falsificat semnături nu pentru el, ci pentru alţii.

Se distrug probe dacă asta îi interesează, semnăturile false de la alegeri. Eu am venit să fac denunţuri în urmă cu două săptămâni, aici, în faţa Parchetului, nu m-a primit nimeni, spunând că nu e program de registratură şi să trimit prin poştă”, a afirmat șeful AUR, conform ziare.com.

George Simion, ridicat de procurorii DNA?

În aceeași intervenție din această dimineață, liderul AUR a făcut dezvăluiri incredibile, dar fără a avea dovezi concrete care să-i susțină afirmațiile, conform cărora, procurorii DNA ar fi intrat pe fir și că sunt gata să-l aresteze:

„Probabil vor să găsească altceva, am informaţii că mă vor ridica şi alte structuri ale Parchetului, de exemplu DNA-ul. SĂ mă ridice!

Eu nu am nimic ilegal săvârşit, mă pun la dispoziţia oricărui organ de anchetă, dar asta e mai mult legat de calitatea noastră de competitori electorali.

E o vânătoare de vrăjitoare şi nu am de gând să stau cu mâinile în sân şi să suport genul ăsta de presiuni”, a mai spus George Simion, conform aceleiași surse citate.

Până la această oră procurorii de pe lângă Parchetul General nu au emis nici o informație cu privire la cercetarea liderului AUR în această cauză, în aceeași măsură nici cei de la DNA nu au dat publicității un comunicat pe această temă.

Reamintim că singurul implicat pentru moment este Silvestru Șoșoacă, pe numele căruia procurorii au emis un mandat și a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

PlaySport
Dezvăluiri despre triunghiul amoros de la Survivor. Zanni a spus tot despre relația cu Ana Porgras: „Ăsta a fost jocul”
Stiri din Lume
Alexandra Stan a arătat aproape TOT! Bluza mulată pe sub care nu purta nimic i-a scos FORMELE în evidență
Stirile PROTV
Mai aveau 70 de km până acasă, dar au murit striviți pe drum. Cine i-a ucis pe Costel și Ancuța și pe cei doi copii ai lor
EVZ.ro
Elena Udrea, strigăt de disperare. Urmărită încă de Kovesi și Coldea
Digisport.ro
FCSB tocmai a lansat ”cel mai urât echipament din istorie”. Florin Prunea a rostit un singur cuvânt când l-a văzut
PRO TV
Gina Pistol prezintă sezonul 9 MasterChef România, cel mai așteptat show de cooking! „Revederea cu cei 3 chefi a fost exact așa cum m-am așteptat”
Adevarul
Bacalaureat 2024. Incident șocant în Craiova. Tânără bătută de un coleg chiar înainte de începerea probei. A ajuns la spital VIDEO
BZI.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Spynews.ro
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Sport.ro
FOTO Imaginea pentru care 'cea mai sexy femeie' din lume a primit peste 100.000 de euro
Viva.ro
S-a aflat! Ce relație este, de fapt, între Cătălin Botezatu și Laura Giurcanu: ”Chiar dacă nu se întâmplă atât de des pe cât ne-am dori...”
Impact.ro
WOW! Andreea Bănică, foto INTERZISE! A apărut AȘA și i-a BLOCAT pe toți!
Ego.ro
Cât de FRUMOASĂ era actrița Ileana Stana-Ionescu la 19 ani, când a debutat în teatru. Imagini de colecție cu regretata artistă
Parteneri
Ion Iliescu, devastat de durere! Primul anunț după tragedie
Redactia.ro
Satul din România în care cetățenii au același nume: „Pe toți îi cheamă..”
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Grave acuzații la adresa lui Mircea Geoană. Dezvăluiri făcute în această dimineață
Digi24
Anda Adam, rochie de mireasă de 20 de kg, flori de 50.000 euro și tort de 6 etaje! Pozele sunt virale pe internet
Unica.ro
Șoferii nu mai au nicio scăpare. Cea mai mică greșeală îi va costa scump
EVZ.ro
Cine sunt victimele accidentului de la Suceava. Părinții și doi copii au murit pe loc, când se întorceau din vacanță
Spynews
Conducătorii auto din România au interzis. Vei fi trimis în judecată. Legea e deja în vigoare
Capital.ro
Marcel Boloş: „Nu se pune problema creșterii taxelor”. De când intră în vigoare creditul fiscal, prin care românii pot primi înapoi o parte din banii cheltuiți
Antena 3
Care e fiica și care e soția? El are 66 de ani, ea doar 27. Soția e doar cu cinci ani mai mare decât fiica lui. Cum au fost surprinși în vacanță
Avantaje
ATENȚIE! Anunț pentru toți elevii care dau bacul de la edu.ro
Mediaflux
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Spynews.ro
„Apa de slăbit”, rețeta de la mănăstire care te ajută să slăbești un kilogram pe săptămână. Cum se prepară - VIDEO
Realitatea.net
Cine sunt cele cinci noi cupluri curajoase care au spus DA celui mai dur test de fidelitate la Insula Iubirii, sezonul opt
Antena 1
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Impact.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?
Shtiu.ro