George Simion renunță la 4 milioane de euro. Propunerea șoc a liderului AUR

George Simion renunță la 4 milioane de euro. Propunerea șoc a liderului AUR
George Simion renunță la 4 milioane de euro

Liderul formațiunii Alianța pentru Unirea Românilor șochează cu noua sa propunere. George Simion a afirmat faptul că dorește să renunțe la 4 milioane de euro. Detalii despre recentele sale declarații.

George Simion, propunere șoc: renunță la 4 milionae de euro

Liderul formațiunii AUR șochează cu noile sale mărturii. George Simion vine în prim-plan cu o propunere sub forma unei provocări pentru Florin Cîțu. Simion a anunțat în cursul zilei de luni că Alianța din care face parte va vota bugetul cu o condiție – va renunța la cele 4 milioane de euro pentru partid ca să îi folosească pentru construcția unui spital.

Liderul a criticat dur guvernanții și reușitele prea puține din ultima vreme, bătând monedă pe spitalele și școlile lipsă: „Asta e ţara lui Perceptor Vodă, a lui Impozit Vodă. La noi toţi perceptorii sunt la modă. Nu mai avem nici şcoli şi nici spitale, dar tot plătim la taxe infernale. România în ultimul timp la răscruce, nimic pe aicea nu se mai produce.”

Propunerea lui Simion din cadrul dezbaterii de luni a bugetului în plenul reunit al celor două Camere. vine ca o ofertă AUR cu îndemnul ca banii care reveneau grupării să fie folosiți în cel mai util mod posibil pentru cetățeni, în construirea unui spital.

„Peste 3.000 de amendamente depuse şi tot atâtea respinse. Ne jucăm de-a democraţia, de-a parlamentarismul, ne facem că facem. Nu am văzut în bugetul ţării să nu avem un plan de ţară, să nu avem o idee ce facem peste 4 ani, peste 10 ani”, a mai declarat acesta.

„V-am ascultat domnule premier, sunteţi aici alături de noi, domnule premier?”

„V-am ascultat domnule premier, sunteţi aici alături de noi, domnule premier? Vorbeaţi despre mafia pesedistă. Peste un an, doi, trei o să vină un alt premier şi o să vorbească despre mafia pedelistă, penelistă şi tot aşa de la un an la altul. Nu putem continua aşa. Vorbiţi de politizare, de populism şi din 380 milioane lei alocaţi pentru administraţiile locale 360 milioane merg către cele conduse de PNL, USR-PLUS, UDMR. Acesta nu e populism?

De ce nu aţi tăiat bani de la partidele politice? Puteaţi să o faceţi. Noi o să vă votăm bugetul, un buget de criză, dacă tăiaţi banii de la partide şi nu mă refer la toate partidele. AUR votează bugetul de criză dacă ne tăiaţi cele 4 milioane aferente!

Nu vrem să luăm 4 milioane de euro! Avem şi noi 3 primari ai AUR. Nu vrem să ajungem la guvernare peste 4 ani şi să dăm bani cu dedicaţie pentru primarii noştri, fără a avea un plan de ţară! Mai avem amendamente pe care o să le votăm în stil caracteristic, dar aşteptăm. Haideți să oprim undeva cercul vicios, dle prim-ministru! Acceptați oferta AUR, ca cele 4 milioane euro să nu se ducă la partidul nostru, ci la construirea unui spital?”
George Simion

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI