AUR, reacție de ultimă oră despre pașaportul de vaccinare. Mesajul lui George Simion

AUR, reacție de ultimă oră despre pașaportul de vaccinare. Mesajul lui George Simion
George Simion, despre pașaportul de vaccinare

George Simion a venit cu prima reacție despre ideea de pașaport de vaccinare. Ce a spus liderul formațiunii Alianța pentru Uniurea Românilor despre acesta?

Reacția AUR despre pașaportul de vaccinare

Politicienii din cadrul formațiunii Alianța pentru Unirea Românilor susțin că introducerea unui pașaport de vaccinare anti-COVID-19 e o măsură discriminatorie. George Simion susține că introducerea unui pașaport este echivalentă cu impunerea unui act de identitate european prin care să discriminează între cetățenii „model” și cetățenii „indezirabili”.

Pe aceeași idee a mers și Klaus Iohannis în cadrul unei conferințe de presă despre subiectul în cauză. De asemenea, liderul AUR a mai spus că un viitor pașaport de vaccinare va alimenta opiniile care consideră că autoritățile naționale, în special cele internaționale, din vârful Uniunii Europene, acționează pentru un control mai strict al populației în scopul sancționării celor cu opinii diziente și restrângerea repturilor și libertăților.

„AUR cere autorităților statului român, comisarului din partea României, Adina Vălean, și altor reprezentanți ai României în diversele foruri europene, să se opună acestei măsuri discriminatorii, antidemocratice și periculoase pentru libera circulație a persoanelor, unul din pilonii pe care a fost construită Uniunea Europeană”, mai declară acesta.

Ce crede politicianul că se va întâmpla dacă va fi adoptată această măsură?

„Alianța pentru Unirea Românilor a luat act cu îngrijorare de intenția Comisiei Europene de a introduce un pașaport digital de vaccinare anti-COVID-19, prin care se va limita libertatea de mișcare a cetățenilor europeni. Dacă această măsura va fi adoptată se vor crea două categorii de cetățeni: cei care se vor putea bucura de libertatea de mișcare și cei care vor fi sancționați pentru opiniile lor sau pentru faptul că nu fac parte din categoriile prioritate de populație care sunt imunizate prin vaccinare. Condiționarea deplasării în spațiul comunitar de prezentarea unui test negativ la ieșirea, respectiv intrarea din/în țară este o măsură de protecție suficientă în raport cu posibilitatea răspândirii virusului SARS-CoV-2 în urma deplasărilor transfrontaliere”
Alianța pentru Uniurea Românilor

Inițiativă AUR – libertatea

„Libertatea. Dacă familia, patria și credința ne dau o identitate prin apartenența la entități organice pe care numai răuvoitorii le tăgăduiesc, atunci libertatea este cea care dă demnitate acestei identități. Libertatea este identitate a spiritului în acțiune, adică act de afirmare a convingerilor pe care cele trei unități anterioare (familia, patria, credința) ni le insuflă. În concepția A.U.R. nu există teme tabu al căror conținut să justifice interdicția, cenzura sau boicotul mediatic. Libertatea unui om începe cu puterea de a spune „Nu!”. Cînd această putere îți este luată, climatul în care te miști aduce a dictat ideologic.  „, arată partidulaur.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI