George Simion, reacție surpriză despre Diana Șoșoacă. Ce a spus liderul AUR

George Simion, reacție surpriză despre Diana Șoșoacă. Ce a spus liderul AUR
George Simion, declaratii despre Diana Sosoaca

George Simion a avut o reacție surpriză despre Diana Șoșoacă. Ce a spus liderul Alianței pentru Unirea Românilor, citiți în articolul de mai jos.

George Simion, liderul AUR, a recunoscut totul. Ce a declarat despre Diana Șoșoacă

Liderul Alianței pentru Unirea Românilor, George Simion, a avut o reacție surprinzătoare la adresa Dianei Șoșoacă, scrie antena3.ro. Ce se întâmplă în partidul celor doi.

Co-preşedintele AUR, George Simion, a declarat, duminică, cum sunt apreciate la nivelul conducerii partidului comportamentul senatorului Diana Şoşoacă.

George Simion nu are ce să-i reproșeze colegei sale

Ce-aş putea să îi reproşez doamnei Şoşoacă (referitor la petrecerea ocazionată de aniversarea soţului, n.red.) cu excepţia faptului că unii participanţi nu ştiau versurile de la Treceţi batalioane române Carpaţii şi le citeau de pe tabletă?

Am văzut nişte oameni care se simt bine şi ar fi bine să trecem mai departe, pentru că sunt 14 morţi în urma incendiului de la Matei Balş şi nu doamna Şoşoacă este problema României (…) Asta-l interesează pe Traian Băsescu – dacă sunt eu certat cu doamna Şoşoacă, pentru că am participat la proteste diferite, şi în ce fel a petrecut ziua soţului„, a spus George Simion.

Nu există un plan de mediatizare a Dianei Șoșoacă

George Simion a mai precizat că nu există niciun plan de mediatizare a Dianei Șoșoacă și că aceasta este o persoană foarte spontană și cu gura mai mare.

Nu e un plan de mediazare. Doamna Şoşoacă este foarte spontană, după cum este şi foarte vocală. Este unul din cei 47 parlamentari AUR şi se simte bine în pielea ei. Ar fi bine ca noi, românii, să recăpătăm acest sentiment, de a ne simţi bine în pielea noastră şi să ne vedem de adevăratele probleme ale ţării„, a mai spus George Simion.

George Simion are treburi mai importante decât lautarii și dedicațiile

George Simion nu se arată împotriva lăutarilor și dedicațiilor făcute la petreceri, dar spune că el acum nu are timp de așa ceva, ci are o treabă mai importantă, aceea de a guverna România.

Eu sunt mai puţin cu dedicaţiile şi cu lăutarii. Eu am început un proiect politic pe 1 decembrie la Alba Iulia 2019, Alianţa pentru Unirea Românilor. Îmi propun să ajungem să guvernăm România şi să punem oameni valoroşi, profesioniştii, la conducerea ţării„, a mai declarat George Simion.

Diana Șoșoacă, live pe Facebook de la lăutari

Ultima prestaţie publică a senatorului AUR, Diana Şoşoacă, este o transmisie live pe rețeaua de socializarede la petrecerea aniversară a soţului ei. Petrecerea a avut loc într-un restaurant din Iaşi, unde senatoarea a cerut lăutarilor dedicaţii pentru Raed Arafat şi Klaus Iohannis.

Acum, Diana Șoșoacă şi ceilalți participanţii la chef sunt cercetaţi de poliţie, care urmează să stabilească culpele pentru nerespectarea regulilor de siguranţă sanitară.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI