George Simion, mesaj categoric pentru Gigi Becali. Începe cearta: ce a transmis acum liderul AUR

George Simion, mesaj categoric pentru Gigi Becali. Începe cearta: ce a transmis acum liderul AUR
George Simion mesaj adresat lui Gigi Becali

În inteviul eveniment de Crăciun, de la România TV, Gigi Becali făcea dezvăluiri despre relația sa cu noul partid parlamentar, AUR. Cum era de așteptat au apărut în spațiul public și primele reacții din partea celui vizat de declarațiile lui Becali. George Simion i-a transmis acestuia că ar trebui să-și revizuiască declarațiile, catalogându-le ca și confuzii.

George Simion mesaj adresat lui Gigi Becali

În seara de Crăciun, Gigi Becali revenea într-un interviu de două ore în care făcea dezvăluiri șocante, în primă fază, despre legătura sa cu George Simion și Alianța AUR. Gigi Becali declara, surprinzător, că el este cel care le-ar fi dat gratis fostul sediu al partidului său. Conform declarațiilor latifundiarului din Pipera, George Simion și Alianța AUR și-ar desfășura activitatea în sediul făcut cadou de acesta.

”Îmi zicea mama să votez Alianța AUR. Eu habar nu aveam ce este Alianța AUR. Mama vorbea cu oamenii din Biserică. Până am aflat eu, a fost târziu. Dar eu le-am dat sediul. Au sediul unde era Partidul Noua Generaţie. Le-am dat sediul acum doi ani. Nu ştiu dacă au făcut sediul partidului.

Mi-a zis cineva că vrea să facă partidul ăsta, dar am spus că pe mine nu mă mai interesează politica. Şi acum m-am bucurat că a câştigat. De ce? Să spun de ce. L-am văzut pe preşedintele partidului, George Simion, că a zis «Suntem tineri. Ascultăm şi vrem să căpătăm experienţă».”, declara Gigi Becali. la România TV.

Imediat după interviu, cum era de așteptat, au apărut și primele reacții pe marginea celor declarate de Gigi Becali. Previzibilă a fost prima reacție, cea a liderului AUR, Goerge Simion, acesta transmițându-i  milionarului Becali, că ar fi creat o confuzie atunci când a făcut aceste afirmații.

”Am avut, într-adevăr, o discuție, se întâmpla în 2018. Dar Gigi Becali face, probabil, o confuzie. Era vorba despre o activitate civică, nelegată în niciun fel de activitatea politică. Dânsul avea sediul de pe strada Blănari, unde a funcționat partidul pe care îl fondase, Noua Generație.

Am dorit atunci să primim acceptul să punem un banner pe fațada clădirii. Dar nu s-a materializat, nu ne-a dat nimic”, a explicat George Simion,  pentru Libertatea.

Liderul AUR l-a ofertat pe Becali

În același interviu acordat celor de la Libertatea, George Simion i-a făcut și o ofertă de colaborare lui Gigi Becali, apreciind, ulterior, și cele spuse de latifundiar de mama sa, în același interviu dat celor de la România TV. Relatările lui George Simion, în raport cu afirmațiile lui Becali, par a-l scoate mincinos pe latifundiar. Acum este de așteptat reacția lui Becali pe marginea celor spuse de George Simion.

”Dacă domnul Becali vrea să cooperăm acum, să ofere spațiul pentru activitățile noastre sociale, discutăm. Apreciez faptele creștinești ale omului Gigi Becali, apreciez poziția mamei domniei sale, care i-a spus să voteze AUR la alegerile parlamentare.

Știți cum se spune, mamele ne învață numai de bine”, a încheiat George Simion.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI