George Burcea, adevărul despre nunta cu Viviana Sposub. Cum o numește, de fapt, pe sora iubitei sale

George Burcea, adevărul despre nunta cu Viviana Sposub. Cum o numește, de fapt, pe sora iubitei sale
George Burcea, adevărul despre nunta cu Viviana Sposub

Actorul George Burcea a spus adevărul despre o potențială nuntă cu actuala sa iubită, Viviana Sposub. Actorul a intrat într-un live, unde a comunicat cu fanii săi și a răspuns la mai multe întrebări adresate de către aceștia.

George Burcea, adevărul despre nunta cu Viviana Sposub

Actorul George Burcea este într-o perioadă foarte bună, atât pe plan profesional, cât și personal. Chiar se declară ”fericit” și foarte îndrăgostit de actuala sa parteneră, cu care are o relație de mai bine de un an.

Și se pare că actorul se înțelege foarte bine și cu familia Vivianei Sposub, numind-o „cumnățică” pe sora frumoasei șatene. Cu toate acestea, potrivit declarațiilor sale, nu poate fi momentan vorba despre vreo nuntă între el și Viviana Sposub și a spus și de ce.

”Nu fac nicio nuntă acum. Actorii nu au avut spectacole multe. Uite așa, nu va fi”. (…) Sunt fericit, îi multumesc pentru toată susținerea pe care o am, e superb tot ceea ce se întampla.

Îmi doresc ca fiecare om de aici de pe live sa simtă ce simțim noi de mai bine de un an. Bianca…uite mai ca mi-a intrat și cumnățica”, a spus fostul soț al Andreei Bălan și tatăl celor două fetițe ale sale, pe nume Ella și Clara.

Un fan l-a întrebat George Burcea și despre fiicele sale. Actorul a mărturisit că așeteaptă să le sune, deoarece știe că au ajuns acasă. De altfel, George Burcea a mai spus despre sine că nu se consideră un tată perfect, dar că face tot posibilul să fie o versiune mai bună a sa, de dragul fetițelor sale.

”Le sun imediat cum termin, pentru ca știu ca au ajuns acasă. Am grija de ele asa cum știu si cum cred eu ca e bine. Nu sunt un tata perfect, dar încerc să fiu cea mai una varianta pentru mine, pentru copiii mei”, a mai spus George Burcea, care a ținut să încheie live-ul vorbind, cumva, despre trecut.

”Daca se intamplă ceva in trecut, o sa ajungeti la concluzia ca totul s-a intamplat pentru ca voi trebuia sa va dezvoltati. Nu vreau sa dezvolt..”, asa a incheiat live-ul George Burcea.

Joacă alături de Catherine Zeta Jones

George Burcea pare că a dat lovitura și pe plan profesional. Actorul joacă în același film cu nume mari de la Hollywood în filmul care se turnează în România, și anume, Familia Addams. Așadar, el va juca alături de Chaterine Zeta-Jones (Morticia Addams),  Issac Ordonez (Pugsley Addams), Tommie Earl Jenkins (Mayor Walker), Iman Marson (Lucas Walker), William Houston (Joseph Crackstone), Luyanda Unati Lewis-Nyawo (Deputy Santiago), Oliver Watson (Kent), Calum Ross (Rowan) și Johnna Dias Watson (Divina).

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI