George Burcea și Viviana Sposub au închis gura tuturor. Ce au făcut cei doi este magic

George Burcea și Viviana Sposub au închis gura tuturor. Ce au făcut cei doi este magic
George Burcea și Viviana Sposub au închis gura tuturor prin cel mai recent gest făcut în public

George Burcea și Viviana Sposub formează unul dintre cele mai controversate și totodată îndrăgite cupluri din lumea mondenă autohtonă. Deși începutul aproape că i-a răstignit, gurile rece blamând idila și nedându-le vreo șansă, asistenta TV și fostul soț al Andreei Bălan au închis șirul speculațiilor făcute de critici demonstrând că iubirea care îi leagă este sinceră. Cea mai recentă ipostază în care au fost văzuți în public a topit inimile fanilor lor.

George Burcea și Viviana Sposub, dans și săruturi în public

„George este un om minunat! Am spus-o și o voi mai spune! M-a surprins plăcut felul lui de a fi, mai ales că părerea mea înainte de a-l cunoaște nu era una tocmai bună. Este muncitor, ambițios, descurcăreț. Omul ăsta chiar se pricepe la toate! Dar, pe lângă astea, faptul că a fost atât de cald cu mine, atât de grijuliu și protector m-a făcut să văd în George mai mult decât aș vedea într-un coleg. Eh, și acum să recunoaștem! E și foarte sexy!”, îl descria Viviana pe George.

La superlativ vorbește și actorul de fiecare dată despre iubita sa. Mai mult, atunci când găsește ocazia de a o surprinde, o face fără să stea pe gânduri. Pe lângă faptul că o răsfață cu bucate alese, având ca pasiune gastronomia, recent, a luat-o la dans pe parteneră. Imaginile au apărut pe Internet. Cei doi au valsat îmbrățișați și s-au sărutat cu patos în văzul tuturor. Ca fundal sonor au avut celebra piesă a lui Marcel Pavel, ”Frumoasa mea”.

Detalii din intimitate: „Dragoste dimineața, la prânz și seara”

Relația Vivianei Sposub cu George Burcea s-a închegat bine, într-un timp scurt. Cei doi s-au cunoscut la ”Ferma”, show difuzat pe Pro TV. Invitată recent la ”Vorbește lumea”, asistenta TV a vorbit despre legătura ei cu fostul soț al Andreei Bălan. Vizbil fericită, aceasta a susținut că actorul este bărbatul ideal, dând din casă și secretul care le menține lor mereu flacăra aprinsă.

„Am ales bărbatul care trebuie măcar o dată în viață’, când am spus asta mă refeream la Natanticu, în emisiunea Pe bune. A fost o experiență foarte frumoasă. A fost filmată de mult, înainte de pandemie și eram într-o altă perioadă a vieții mele, treceam printr-o despărțire.

În contextul actual, pot spune că am ales bărbatul ideal a doua oară în viață (n.red. cu referire la George Burcea). Dumnezeu știe dacă va fi si pentru ultima dată.

Dragoste dimineața, la amiază și seara, și mai fac și sport, așa mă mențin frumoasă. Viata bună. Vreau cinci copii. Nu sunt însărcinată, de fapt, nu m-am controlat!”, a declarat Viviana Sposub.