George Burcea s-a filmat în timp ce făcea “liniuțe”! Imaginile cu soțul Andreei Bălan i-au șocat pe fani

George Burcea s-a filmat în timp ce făcea “liniuțe”! Imaginile cu soțul Andreei Bălan i-au șocat pe fani
George Burcea , glumă ironică în online. Actorul s-a filmat în timp ce făcea "liniuțe"

George Burcea a făcut o glumă neinspirată în mediul online. Soțul Andreei Bălan i-a șocat pe fani cu ultimele filmări din mediul online. Acesta a făcut de zor „liniuțe”, chiar în perioada în care autoritățile au clarificat situația și l-au găsit 100% vinovat.

Burcea, ironii fără margini în online. S-a filmat în timp ce făcea „liniuțe”

Burcea ori face haz de necaz….ori sfidează exacerbat pe toată lumea. Actorul trece peste toate barierele, pare că nu-l mai interesează de nimeni și de nimic și tratează totul cu o indiferență care sigur i-a dezamăgit pe mulți.  Soțul cântăreței a avut aceast gest ca replică a noii vești – autoritățile l-au găsit vinovat. Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea a confirmat că Burcea a condus sub influența cocainei.

Acesta s-a folosit de prepararea unor gogoși ca pretext pentr o ironie extrem la adresa a ceea ce i se întâmplă. Acesta a mimat cum aranjează o „liniuță” din făină, cu ajutorul unei cărți de credit. Și aici nu s-a terminat tot! Actorul a plusat și cu piesa de pe fundal – Cocaine, a lui Eric Clapton. Amintim că Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea a confirmat, la cererea Antena Stars, faptul că George consumase concaină pe data de 21 februarie.

George Burcea, ironie fără margini în mediul online. Actorul s-a filmat în timp ce făcea
George Burcea, ironie fără margini în mediul online. Actorul s-a filmat în timp ce făcea „liniuțe”

„A fost condus către o unitate spitalicească în vederea recoltării probelor”

„În jurul orei 10.00, în timp ce rula cu autoturismul pe B-dul Eroilor din orașul Voluntari, pe sensul către municipiul București, numitul B.G.V. a fost oprit de un echipaj de poliție din cadrul IPJ Ilfov-Serviciul Rutier, împrejurare în care acesta a fost testat cu aparatul Drager Drug Test 5000, rezultatul testării indicând o valoare pozitivă a cocainei, motiv pentru care conducătorul auto a fost condus către o unitate spitalicească în vederea recoltării probelor biologice de sânge”
Procurorii

”Dragilor, vă mulțumesc din suflet tuturor pentru mesajele frumoase și de susținere. Le-am citit pe toate. Tot ce pot să vă spun este că ceea ce s-a scris în presă este adevărat. În rest, altceva nu pot să declar momentan, deoarece sunt momente delicate, iar Ella și Clara trebuie potejate. Vă îmbrățișez cu drag, mereu a voastră AB”
Andreea Bălan

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI