02 mart. 2020 | 20:10

Din ce făcea bani George Burcea, înainte de a o cunoaște pe Andreea Bălan. Era sortit să devină tată cât mai curând

Știri generale
Din ce făcea bani George Burcea, înainte de a o cunoaște pe Andreea Bălan. Era sortit să devină tată cât mai curând
Din ce făcea bani George Burcea, înainte de a o cunoaște pe Andreea Bălan. Era sortit să devină tată cât mai curând

Soțul Andreei Bălan, George Burcea, și-a început cariera de actor fiind animator la petrecerile de copii. Acesta a lucrat ca marinar în urmă cu 8-9 ani, după care a realizat că-și dorește să devină actor.

Din ce făcea bani George Burcea, înainte de a o cunoaște pe Andreea Bălan

George Burcea a renunțat la meseria de marinar și a urmat facultatea de actorie la București. Pentru a se putea întreține acesta a practicat diverse munci în calitate de animator la petrecerile pentru copii. Această muncă nu este însă una străină pentru actorii sau studenții la actorie. Mulți dintre aceștia întruchipează personaje pentru copii, pentru a-și rotunji veniturile. Unul dintre personajele interpretate de George Burcea la petrecerea unui om de afaceri, dar nu numai, a fost Sportacus, super eroul din ”Orășelul leneș”, un show de televiziune în vogă la mijlocul anilor 2000.

Alături de Ioan Gyuri Pascu

Sportacus este sportiv și acrobat, un model pentru băieți, iar cea mai bună prietenă a sa este Ștefania, preferata fetițelor și nepoata primarului din Orășelul Leneș. Cei doi trebuie să lupte împotriva lui Robbie Putrezitul. În varianta originală, rolul lui Sportacus este interpretat de Magnus Scheving, dublu campion mondial la atletism.

George Burcea nu s-a limitat doar la roluri de animator, în timpul facultății, ci i s-a alăturat și lui Ioan Gyuri Pascu în proiectul ”Teatru Spiritual”. A jucat, în 2015, în piesa ”Eternul Spectator, alături de regretatul artist, într-un proiect de avangardă: ”Aveam foarte puțin timp la dispoziție și trebuia să adunăm încă patru actori pe lângă noi treu. Până la urmă am adunat doar treu, pentru că cel de-al șaptelea personaj – Eternul Spectator – a venit singur și s-a cerut să fie (Ana Cimpoca).

Ceilalți trei erau studenți în ultimul an la UNATC: Alexandra Băcăoanu, Iulian Burciu și George Valentin Burcea. Nu le-a fost ușor acestir tineri să rostească un text pe care aproape nici ei nu-l puteau pricepe. Sau, îl pricepeau, dar nu-l înțelegeau cu totul. Și totuși, trecând prin acest creuzet al repetițiilor, primul spectacol (17 decembrie 2014) a fost un succes extraordinar”, povestea Daniela Marin, fosta soție a lui Ioan Gyuri Pascu.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Amestecul minune, folosit de mii de ani, cu care trebuie să-ți uzi roșiile de 3 ori în timpul verii. Recolta va fi dublă, iar legumele mari și sănătoase
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Drama prin care trece Mihai Albu. Operat de cancer, creatorul se gândește la suferința fiicei sale
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Vis spulberat pentru Halep. S-a terminat. Cutremur în circuitul WTA
Capital.ro
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români: "Trecem la tipărirea deciziilor!"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
S-a aflat cu CÂND CRESC PENSIILE! Daniel Baciu a ANUNȚAT
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro