Ce mesaj transmite Andreea Bălan, chiar de ziua fetiței ei. “Trec peste orice” Reacția lui George Burcea

Ce mesaj transmite Andreea Bălan, chiar de ziua fetiței ei. “Trec peste orice” Reacția lui George Burcea
Ce mesaj transmite Andreea Bălan, chiar de ziua fetiței ei. “Trec peste orice” Reacția lui George Burcea

În 2014 l-a cunoscut pe actorul George Burcea, cu care s-a căsătorit în 2017 pe o plajă din California, urmând ca în 2019 cei doi să-și jure credință în fața lui Dumnezeu. Au împreună două fetițe, Ella Maya și Clara Maria, născute în 2016, respectiv 2019. Astăzi este ziua mezinei și tot astăzi artista transmite un mesaj de îmbărbătare tuturor oamenilor aflați în nevoie, prin care, de altfel, se și consolează cu gândul că familia ei va deveni istorie. Reacția lui George Burcea.

Ce mesaj transmite Andreea Bălan, chiar de ziua fetiței ei?

Andreea Bălan și George Burcea au ajuns la un pas de divorț, actorul părăsind deja casa în care locuia cu vedeta. Cei doi s-au căsătorit religios în luna septembrie a anului 2019, după ce s-au cunoscut în urmă cu patru ani la filmarea unui videoclip al solistei. Evenimentul a fost organizat de Andreea, pentru a nu exista urmă de greșeală. În schimb, greșelile au apărut la cinci luni distanță, când au apărut vești despre destrămarea familiei întregite nu de mult.

Deși viața sa pare să fie o tornadă, cântăreața răzbește și, pentru a rămâne la suprafață, se concentrează pe carieră. Astfel, de ziua mezinei, Clara, le-a oferit fanilor melodia ”Inimă de fier”, ”o piesă despre puterea de a te ridica și de a merge mai departe ori de câte ori viața te încearcă”.

 

View this post on Instagram

 

Ziua de 4 martie este o zi foarte importanta in viata mea deoarece in aceasta zi a venit pe lume Clara, cea de-a 2 minune a mea. Tot in aceasta zi, acum un an, am avut parte de cea mai grea incercare a vietii mele, cand inima mi s-a oprit pentru cateva secunde. De atunci m-am resetat ca om si am realizat ca sanatatea este cel mai important lucru si iubirea celor dragi este cea mai de pret comoara. Dragii mei, azi de ziua Claritei, va ofer melodia “Inima de fier”, LINK IN BIO, o piesa despre puterea de a te ridica si de a merge mai departe ori de cate ori viata te incearca. Nebunia si viteza de azi ne fac de multe ori sa ne pierdem in detalii nesemnificative si sa uitam ca, de fapt, importanta e fericirea… iar la ea putem ajunge doar daca intelegem ca viata, cu bune si mai putin bune, e frumoasa atunci cand iubesti si esti iubit❤️???

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial) on

Și doar pentru câteva mii,
Ne pierdem timpul zi de zi,
Doar alergând după hârtii.
Mai suntem oare oameni vii?
Dă-mi o inimă de fier
Să trec peste orice.
Viață, fă-mă să trăiesc,
Tot ce n-am mai trăit
Și ia-mă iar pe drumul tău,
Atunci când am greșit

Reacția lui George Burcea

Înainte de ziua fiicei lui, Clărița, după cum o alintă ambii părinți, Burcea posta pe Instagram o imagine cu Ella, în descrierea căreia a notat ”Lăptic nr 1 și marea plăcere: mâncatul mâncatul copertilor ?❤️”.

 

View this post on Instagram

 

Lãptic nr 1 si marea plãcere: mâncatul copertilor ?❤️ @ellamaya.official

A post shared by GEORGE BURCEA (@george_burcea) on

Cel mai probabil, fanii așteptau o poză cu Clara, care nici până acum nu a venit. Și dacă în urmă cu aproape 24 de ore împărtășea cu fanii lui imaginea Ellei, în urmă cu câteva minute, actorul a publicat o amintire cu el din copilărie.