George Burcea riscă să fie condamnat penal? Ce se întâmplă acum cu actorul, după ce a avut înfățișări în ambele procese cu Andreea Bălan EXCLUSIV

George Burcea riscă să fie condamnat penal? Ce se întâmplă acum cu actorul, după ce a avut înfățișări în ambele procese cu Andreea Bălan EXCLUSIV
George Burcea risca sa fie condamnat penal

Andreea Bălan este, pâna acum, cu un pas înaintea lui George Burcea. Pronunțarea sentinței din procesul de divorț și custodie al foștilor soți s-a amânat pentru săptămâna viitoare. Actorul așteaptă totodată pronunțarea, pe 26 ianuarie, și în dosarul în care este judecat, tot la Buftea, după ce a fost prins conducând sub influența drogurilor.

Procesul de divorț și cel pentru custodia celor două fiice ale Andreei Bălan și ale lui George Burcea a ajuns la final. Instanța a amânat cu o săptămână pronunțarea în acest dosar, asfel că fostul soț al artistei nu-și va putea lua încă fiicele să doarmă peste noapte la el.

Andreea nu a mai fost de acord cu acest lucru, după ce Ella s-ar fi plâns că nu s-a odihnit suficient de bine, micuțele fiind nevoite să doarmă câte patru în pat, atât cu tatăl lor, cât și cu partenera acestuia.

Burcea riscă să fie condamnat penal

Tot la acest final de lună, George Burcea va afla dacă va fi condamnat într-un alt proces, ce s-a judecat pe fond, după ce, în luna februarie 2021, fostul soț al Andreei Bălan a fost prins la volan sub influența drogurilor, motiv pentru care i s-a deschis un dosar penal. ”

„Poliția Ilfov nu …asa cum au scris ziare sau cum IPJ a dat comunicat (cred), ci au fost informați de Andreea. Spun asta pentru că eram de față când s-a întâmplat acest lucru.

Tot acolo eram când mi s-a cerut politicos sa eliberez platoul de filmare. Andreea știa ca eu am consumat substanțe. De unde? Și-a însușit telefonul meu de multe ori când eram în lumea viselor, apoi a început să întrebe în dreapta și-n stânga”, scria George Burcea la începutul lunii martie.

A recunoscut fapta

Ulterior, actorul a recuoscut veridicitatea acelui episod.

„Episodul cu stupefiante, da, a fost real! S-a întâmplat o singură dată și da, îl regret! A fost o perioadă destul de dificilă pentru mine. Acel lucru nu s-a mai repetat, acum sunt în tot felul de teste și alte lucruri. Îmi pare rău ca s-a ajuns atunci în acel punct. Cu siguranță, a fost nevoie să se întâmple, viața avea să îmi dea o lecție.

Cu siguranță, foarte mulți oameni recurg la astfel de gesturi când se simt singuri, abandonați, singuri într-o problemă. Da, m-am simțit abandonat și de asta m-am dus într-o altă zonă. De asta am avut o scăpare”, a spus actorul, în cadrul unui interviu.

Ce riscă fostul soț al Andreei Bălan

Avocatul lui George Burcea a solicitat la acea vreme clasarea dosarului de conducere sub influența drogurilor, însă judecătorii au luat o altă decizie, pe care actorul nu a contestat-o. Dosarul s-a judecat deja pe fond, iar pronunțarea va avea loc pe data de 26 ianuarie.

Conform legii, „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană (…) aflată sub influența unor substanțe psihoactive (…) se pedepsește cu închisoare de la unu la 5 ani sau cu amendă”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI