Detalii exclusive despre scandalul dintre Andreea Bălan, George Burcea și Viviana Sposub. Câți bani trebuie să îi plătească retroactiv pensia alimentară

Detalii exclusive despre scandalul dintre Andreea Bălan, George Burcea și Viviana Sposub. Câți bani trebuie să îi plătească retroactiv pensia alimentară
Ce se întâmplă în scandalul dintre Andreea Bălan, George Burcea și Viviana Sposub?

Procesul de divorț dintre Andreea Bălan și George Burcea, privind custodia celor două fete, a ajuns la final, zilele acestea urmând a se pronunța sentința. Artista nu a mai fost de acord ca fostul soț să ia fiicele peste noapte la el. Totul după ce Ella s-ar fi plâns că nu s-a odihnit suficient de bine, micuțele fiind nevoite să doarmă câte patru în pat, atât cu tatăl lor, cât și cu partenera acestuia.

Detalii din scandalul momentului: ce se întâmplă între Andreea Bălan, George Burcea și Viviana Sposub?

Detalii exclusive despre scandalul dintre Andreea Bălan, George Burcea și iubita acestuia, Viviana Sposub, ies la iveală cu câteva zile înainte de sentința finală în procesul de divorț și custodie al celor doi foști soți. În timp ce actorul susține că Andreea Bălan ar fi înjurat-o pe iubita acestuia, după ce fiicele sale ar fi cerut să vorbească cu ea, la telefon, o persoană apropiată artistei a declarat pentru playtech.ro:

„De fiecare dată când cere să vorbească cu fetele, video, George Burcea o introduce în conversație și pe Viviana. Atunci, Andreea și mama sa îi închid telefonul în nas, cum s-a înâmplat și aseară, întrucât acesta nu-și respectă copiii.

Andreea consideră că este normal ca copiii să cunoască partenerul celuilalt, dar cu condiția ca de fiecare dată când se relaționează, acestora să li se ofere condiții optime.

Ea nu este de acord ca fostul soț să petreacă cu fetele acasă la iubita acestuia, unde nu s-a făcut nicio anchetă socială de către Protecția copilului, dat fiind faptul că nu se respectă condițiile instanței”.

„Au dormit patru în pat”

De altfel, la dosar este depusă și o mărturie a Ellei, fiica cea mare a Andreei Bălan, potrivit căreia aceasta declară că nu s-a odihnit suficient de bine atunci când a dormit cu tatăl său.

„Andreea nu și-a mai lăsat fiicele să rămână peste noapte la el după ce acesta a instigat la violență și după ce a aflat că cele două fiice au dormit cu încă două persoane într-un pat de două locuri, mai precis cu tatăl lor și iubita acestuia. În schimb, ea i-a pemis să-și ia fiicele la el doar în timpul zilei. De sărbători, el nu le-a adus niciun cadou”, ne-a mai spus sursa citată.

Are de plătit, retroactiv, o pensie alimentară de 15.000 de euro

Până în prezent, George Burcea nu ar fi plătit niciun leu fiicelor sale, nefiind însă obligat să fac acest lucru până la sentința definitivă a instanței. Odată însă ce aceasta se va pronunța, actorul va trebui să achite, retroactiv, nu mai puțin de 15.000 ce euro, în caz contrar riscând un nou dosar.

Artista a fost cea care a suportat, până acum, toate chetuielile cu grădinița și creșterea celor două fiice ale cuplului. În prezent, George Burcea, acuzat totodată și de instigare la violență, este încă cercetat penal, după ce a fost prins conducând sub influența drogurilor, dosarul judecându-se la Buftea, acolo unde a fost pe rol și procesul de divorț cu Andreea Bălan.

Urmăriți Playtech.ro și pe