George Burcea, prima reacție după acuzațiile Andreei Bălan. Ce a cerut în notificarea trimisă artistei EXCLUSIV

George Burcea, prima reacție după acuzațiile Andreei Bălan. Ce a cerut în notificarea trimisă artistei EXCLUSIV
George Burcea, reactie clara dupa acuzatiile Andreei Balan. Ce a cerut in notificarea trimisa artistei

Fostul soț al Andreei Bălan i-a trimis o notificare artistei, prin care îi cere acesteia să facă public „dovezile video”, care să demonstreze că actorul a venit sub inflența băuturilor alcoolice să-și ia fetițele. De asemenea, George Burcea a mai spus în exclusivitate pentru playtech.ro că preferă ca totul să se rezolve în instanță.

Ce a cerut George Burcea în notificarea pe care i-a trimis-o Andreei Bălan

La câteva zile după ce Andreea Bălan l-a acuzat pe fostul soț că a intrat în curtea sa pentru a lua fetele, sub influența băuturilor alcoolice, George Burcea a reacționat, declarând în exclusivitate pentru playtech.ro că se va apăra de fiecare dată când artista va încerca să-l denigreze public.

De asemenea, acesta ne-a mai spus că se va adresa și instanței dat fiind linșajul public inițiat de fosta soție.

„De câteva zile mă gândesc dacă să reacționez public și nu doar în instanță la linșajul public inițiat de fosta soție.

Probabil in anticiparea apelului ce urmează a fi judecat pentru procesul de divorț, consider că mi s-a declarat război, dar nu voi da curs la așa ceva. Nu voi răspunde atacurilor cu aceeași monedă pentru că nu asta este soluția când singurul meu scop este bunăstarea copiilor.

„Copiii nu ar trebui să fie armele pe care le folosești pentru a-ți hrăni orgoliul!”

Cu toate acestea, mă voi apăra de fiecare dată când mama copiilor va încerca să mă denigreze public și să creeze o imagine falsă despre mine doar pentru a obține custodie exclusivă.

Copiii au nevoie de ambii părinți pentru o dezvoltare armonioasă. Îmi iubesc cele două fetițe până la cer și înapoi și sunt sigur că și mama lor simte același lucru.

Tocmai de aceea mă întristează enorm când văd cum încearcă să mă îndepărteze de ele, neluând în seamă faptul că distorsionarea realitatii și această “luptă” nu le va face decât rău și le va crea o suferință dificil de vindecat. Copiii nu ar trebui să fie armele pe care le folosești pentru a-ți hrăni orgoliul!

„Am trimis notificare împreună cu avocații!”

Mă tot întreb de câteva zile cum ar putea o mamă să își lase copiii pe mâna unui om care vine „beat” la ușa ei si face scandal? Oare o mamă care simte că puii ei sunt în pericol nu ar face orice îi stă în putință pentru a nu lăsa copiii în prezența unui om “beat” nici măcar o secundă?

Dar, când stii perfect că acest lucru este doar o minciună, faci o postare pe internet (pentru a crea puțină vâlvă), apoi ieși liniștită la restaurant, nu suni nici măcar o dată să vezi ce fac copiii în prezența mea și apoi te arăți nemulțumită (tot pe internet) de faptul că fetițele nu au stat mai mult în vizită la tatăl „beat”.

Am trimis notificare împreună cu avocații și am cerut să fie făcute publice „dovezile video”, având în vedere că toată casa dumneaei este împânzită de camere de luat vederi.

Dar poate văzând și ea filmările, a realizat că minciuna are picioare scurte (având în vedere că ea nu era prezentă când am luat fetițele și nu a fost niciodată, singura interacțiune fiind de fiecare dată cu bunica fetelor).

Ar mai fi multe de zis, dar prefer să rezolv totul în instanță așa cum am făcut și până acum și așa cum am reușit să îmi obțin dreptul de a mă putea bucura de minunile vieții mele, Ella și Clara.

Mama lor consideră că decizia judecătorilor de a oferi custodie comună este o înfrângere pentru ea, dar ce nu realizează este că această decizie este cel mai mare câștig pentru fetițe!”, a declarat George Burcea în exclusivitate pentru playtech.ro.