Scandalul dintre George Burcea şi Andreea Bălan continuă. Ce i-ar fi spus fetiţa cea mică actorului despre cântăreaţă. Detalii incredibile (Exclusiv)

Scandalul dintre George Burcea şi Andreea Bălan continuă. Ce i-ar fi spus fetiţa cea mică actorului despre cântăreaţă. Detalii incredibile (Exclusiv)
Scandalul dintre George Burcea şi Andreea Bălan continuă. Ce i-ar fi spus fetiţa cea mică actorului despre cântăreaţă.

Pe măsură ce scandalul dintre George Burcea şi Andreea Bălan continuă, ies la iveală detalii șocante despre relația dintre cei doi foști parteneri. O sursă apropiată situației familiei în cauză a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre felul în care s-ar comporta cântăreața cu fiicele sale. Află în rândurile de mai jos care este motivul real pentru care George Burcea ar fi primit notificare de la autorități pentru a nu mai intra în curtea casei fostei sale soții.

Scandalul dintre George Burcea şi Andreea Bălan continuă

Andreea Bălan a redeschis scandalul cu George Burcea. Cântăreața a povestit, într-o recentă intervenție pe paginile sale de pe rețelele sociale, că fostul său soț ar fi intrat în curtea locuinței ei, deși avea interzis de la judecători să facă acest lucru.

Notificarea prin care instanța i-ar fi interzis actorului să intre în curtea în care locuiesc cele două fetițe ale sale ar fi avut legătură cu consumul de băuturi alcoolice. Asta în timp ce George Burcea a câștigat procesul în care Andreea Bălan l-a dat în judecată pentru condus sub influența alcoolului și pentru decăderea din drepturile părintești.

Cântăreața pare determinată să joace toate cărțile împotriva fostului său soț. Artista susține că George Burcea își traumatizează fetițele și le spune lucruri urâte despre mama lor. Andreea Bălan l-a mai acuzat pe actor că, timp de doi ani de zile, ar fi mințit în toate declarațiile sale.

Din cauza tuturor acestor motive, cântăreața se arată hotărâtă să lupte pentru custodia exclusivă a fetițelor sale. Totul, în numele stării de bine a copilelor.

„Eu am tăcut, din respect pentru fetițe”

„Acum 15 minute, am pregătit fetițele pentru vizita tatălui. Ele și-au luat hăinuțele, așa cum o fac în fiecare zi pentru grădi. Tatăl lor a intrat pe poartă (deși are notificare să nu intre în curte, deoarece a jignit-o pe mama în nenumărate rânduri) și a început să țipe repetitiv că sunt îmbrăcare oribil. Nu e prima dată când vine beat să le ia și le traumatizează spunându-le lucruri urâte (mai ales despre mine).

Timp de doi ani, a mințit în toate declarațiile sale. Eu am tăcut, din respect pentru fetițe. Văd că nu încetează cu ura și nu se ameliorează nimic. Eu voi lupta în continuare pentru custodie exclusivă și pentru binele lor! Fericirea Ellei și a Clarei este tot ceea ce contează pentru mine”, a transmis Andreea Bălan, într-una dintre postările publicate pe paginile sale sociale.

Metoda brutală prin care Andreea Bălan și-ar pedepsi fiicele

Numai că, potrivit unor surse, lucrurile stau puțin diferit între cei doi părinți. Potrivit informațiilor dezvăluite de Impact.ro, adevăratul motiv al scandalului dintre actor și fosta sa soacră are de-a face cu felul în care aceasta din urmă și-ar trata nepoatele.

Mama Andreei Bălan și-ar pedepsi nepoatele folosind metode de violență. La fel ar face și fosta parteneră a actorului. George Burcea nu este de acord cu astfel de acțiuni. Din acest motiv, între cei doi foști soți au izbucnit tensiuni. Acesta ar fi și realul motiv pentru care cântăreața a cerut instanței să emită o notificare prin care actorului să i se interzică accesul în curtea locuinței sale.

„A fost negru de supărare când a aflat cum a fost pedepsită fiica sa cea mică. A fost trasă și strânsă de sfârcuri. Fetița i-a povestit. El i-a făcut scandal soacrei că nu-i normal ca fetița să treacă prin așa ceva.

George e împotriva oricărui act de violență. A luat foc atunci când a auzit. De atunci, Andreea i-a interzis să mai intre în curte”, a declarat o sursă din anturajul celor doi artiști.

Citește și: Cadoul pe care Andreea Bălan i l-a făcut lui George Burcea. Ce conditie i-a pus EXCLUSIV

În ciuda tuturor apelurilor depuse de Andreea Bălan în instanță, George Burcea a câștigat fiecare proces. Actorul vrea să ceară instanței un lucru la care cântăreața nici nu s-ar fi gândit. Artista se pozează, uneori, cu minorele în cadrul a diverse reclame. De pe urma acestora, încasează sume frumoase de bani. George Burcea vrea să ceară judecătorilor să-i impună fostei sale soții să nu mai dea curs unor astfel de propuneri atât timp cât el nu-și exprimă acordul în acest sens.