George Burcea o desființează pe Andreea Bălan. Ce o acuză că a făcut artista: „Doar ca să ia copiii”

George Burcea o desființează pe Andreea Bălan. Ce o acuză că a făcut artista:
George Burcea îi aduce acuzaţii grave Andreei Bălan: "Vrea să ia copiii"

Scandalul dintre George Burcea şi Andreea Bălan este departe de a ajunge la final. Actorul a dezvăluit informaţii incredibile despre fosta soţie şi o acuză că a apelat la tot felul de trucuri pentru a reuşi să aibă custodia totală a celor două fetiţe, Ella şi Clara.

Ce acuzaţii grave îi aduce George Burcea Andreei Bălan

Deşi au promis că separarea nu le va afecta pe Ella şi Clara, iată că acest lucru nu mai este de mult timp valabil. Andreea Bălan şi George Burcea îşi aduc, cu fiecare ocazie, acuzaţii care mai de care mai dure. Actorul a spus, în nenumărate rânduri, că jurata de la “Te cunosc de undeva!” îşi doreşte cu ardoare custodia totală, apelând chiar la prieteni pentru a-l pune pe acesta într-o lumină proastă.

“Nu am fost niciodată violent, dar ea a chemat poliţia pentru a putea avea în procesul de custodie un avantaj. O doamnă, Mădălina, prietenă bună cu Andreea, a sfătuit-o să facă aceste lucruri. Şi nu vorbesc de pe surse, pot demonstra asta. Comportamentul meu era generat de ceea ce se întâmpla între noi, nu de substanţe consumate, lipsit de acasă şi alte bălării care au apărut în presă.

Cred că cea mai mare ruptură este cea legată de copii. Faptul că nu mai sunt zilnic cu ele şi faptul că eu eram dependent de ele şi ele de mine. Îmi doresc să fiu sănătos. Şi cel mai important lucru e să terminăm odată cu acest divorţ. Mi se pare că cineva este îndrăgostită de scandal şi de apariţii şi ar dori ca procesul să mai ţină câţiva ani, aşa cum au mai fost şi alte scandaluri.

În mine s-au stins dragostea şi respectul faţă de soţia Andreea Bălan. Atenţie, nu vorbim de mama Andreea Bălan, căci ea va exista mereu, indiferent la câte tertipuri de presă apelează pentru a mă distruge, aşa cum mi-a promis în momentul în care i-am spus că îmi doresc să divorţez. Ea își dorește cu disperare să-mi ia custodia totală”, a spus fostul concurent “Ferma”, pentru Ok Magazine.

George Burcea îi aduce acuzaţii grave Andreei Bălan:
George Burcea îi aduce acuzaţii grave Andreei Bălan: „Vrea să ia copiii”

George Burcea, îndrăgostit nebuneşte de Viviana Spsoub

Deşi anunţul divorţului a picat ca o bombă pentru toată lumea, se pare că cei doi aveau probleme grave în căsnicie de mult timp. Din fericire pentru actor, momentele urâte sunt de domeniul trecutului, acesta fiind acum îndrăgostit până peste cap de Viviana Sposub, pe care a întâlnit-o la “Ferma 2020”.

“El este foarte discret cu viața lui. Pe plan emoțional este foarte bine. Chiar este fericit cu Viviana și vrea să o prezinte și mamei sale, care e cea mai importantă femeie din viața sa. Dar o ia cu pași mici, nu vrea să grăbească chiar nimic, pentru că e încă într-un mariaj, chiar dacă e vorba de o căsătorie doar în acte.

Vrea să rezolve această situație și să facă ce trebuie mai departe. Viviana este o fată înțelegătoare, îl sprijină în demersurile lui. Relația lor este că a unor adolescenți în acest moment”, a declarat un apropiat al cuplului.