George Burcea, lovitură sub centură pentru Andreea Bălan. Ce spune despre nunta din America: “O făcătură ordinară”

George Burcea, lovitură sub centură pentru Andreea Bălan. Ce spune despre nunta din America: “O făcătură ordinară”
George Burcea, lovitură sub centură pentru Andreea Bălan. Ce spune despre nunta din America

Andreea Bălan și George Burcea s-au separat după cinci ani de relație și cinci luni de la cununia religioasă. Lucrurile s-au precipitat și, după apariția artistei la ”XNS”, unde a dat câteva detalii despre destrămarea familiei sale, actorul a venit cu o replică, numită ”Poveste de mărțișor”. Acolo, Burcea și-a spus, subtil, părerea despre nunta din America.

George Burcea, lovitură pentru Andreea Bălan: ”O făcătură ordinară, făcută de dragul publicului”

George Burcea s-a cunoscut cu Andreea Bălan în anul 2014, la filmările unui videoclip de-al său. Cei doi s-au căsătorit în 2017, pe o plajă din California, solista afirmând la acea vreme că este de ajuns acea cununie.

Acest subiect a fost atins și de George, în lunga sa pledoarie publicată pe Facebook. Actorul a spus, după ieșirea publică a Andreei, că marketingul bate sufletul și face, de exemplu, un vis american să fie doar o ședință foto de dragul publicului, ceea ce înseamnă că astfel a decurs situația și în 2017.

George Burcea, lovitură sub centură pentru Andreea Bălan. Ce spune despre nunta din America: “O făcătură ordinară”
Fotografie de la nunta celor doi din California

„Haideți să nu mai pledăm în victime pe la TV doar de dragul publicului, emoției sau mai ales a marketingului…Când marketingul bate sufletul, face ca de exemplu un vis american să fie doar o făcătură ordinară, o ședință foto de dragul publicului, fără a avea substrat, candoare, dorința pură sau alte sentimente care au legătură cu sufletul omului”, a scris actorul, pe Facebook.

Motivul pentru care artista a făcut nunta

A existat iubire între cei doi, astfel că, mai târziu, au venit și copiii, Ella în 2016 și Clara în 2019, când interpreta a făcut un stop cardio-respirator. Din acel moment, principiile i s-au schimbat și de la o decizie drastică a ajuns, la câțiva ani distanță, să își dorească nuntă.

După stopul cardiac și-a dat seama, fiind pe patul de spital, că dacă ar muri și nu ar avea acte cu George, el nu ar fi putut avea acces la anumite lucruri ca să aibă grijă de fetele lor.

„Deşi iniţial am zis că nu vreau nuntă, nimic fastuos, şi ani de zile am negat nunta, poate din alte răni de-ale mele din trecut, după stopul cardiac, am decis că vreau să mă cunun la biserică şi că vreau să semnez actele, pentru că pe patul de spital, mi-am dat seama că dacă eu aş muri, şi noi nu avem acte, el nu ar fi putut avea acces la anumite lucrurui ca să aibă grijă de fete.

Şi a fost o decizie luată la o cumpănă grea, poate dacă nu se întâmpla, nu faceam acte, dar oricum familia era cu el şi voiam să rămânem împreună pentru tot restul vieţii. Şi aşa am decis să facem acea nunţă frumoasă, bineînţeles cu fast”, a spus solista la ”Xtra Night Show”.