Parcă e urmărită de un blestem! Cât de mult a suferit Andreea Bălan în dragoste

L-a concediat din trei vorbe

Despărțirea dintre Andreea Bălan și George Burcea este subiectul de pe buzele tuturor, cel puțin în această seară, când actorul și-a luat lucrurile din casa în care locuia cu artista. Întâmplările din viața solistei din ultima vreme dau senzația de deja-vu, Andreea având un trecut amoros în care se regăsesc tot dezamăgiri și tristețe.

Cât de mult a suferit Andreea Bălan în dragoste

Andreea Bălan s-a mutat din casa părintească din Ploiești la București, în 2004, unde l-a cunoscut pe Teo Păcurar. În 2005, cei doi s-au logodit, ambii tatuându-și un inel de logodnă pe degetul inelar. Iubirea s-a destrămat în 2006 din cauză că Păcurar voia ca Bălan să se mute cu el în Bistrița, localitate unde locuiau părinții lui.

Parcă e urmărită de un blestem! Cât de mult a suferit Andreea Bălan în dragoste
George Burcea și Andreea Bălan s-au întâlnit în 2014, la filmările unui videoclip

La scurt timp după despărțire, artista a apărut la evenimente mondene la brațul lui Keo, care a ajutat-o să treacă peste despărțire, devenind apoi iubiți.

După 9 ani de iubire cu Keo, duo-ul a devenit un trio, apoi l-a întâlnit pe George

După nouă ani de iubire, duo-ul a devenit un trio, astfel că totul s-a năruit. Înainte de a-l cunoaște pe tatăl copiilor ei, George Burcea, Andreea a avut o relație cu Michael Tracy, un pușcaș marin, din America. Povestea lor s-a terminat după numai 11 luni, căci relația dintre ei a fost una tip pansament, niciunul dintre ei neputându-și părăsi țara pentru celălalt.

În anul 2014 l-a cunoscut pe actorul George Burcea, la filmările unui videoclip de-al său. Cei doi s-au căsătorit în 2017 pe o plajă din California și au împreună două fetițe, născute în 2016, respectiv 2019. Cuplul se află în prezent într-o situație dificilă, toate zvonurile care îi leagă aducând divorțul în calcul, actorul luându-și, vineri, lucrurile din casa lor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI