Adevăratul motiv pentru care Andreea Bălan a făcut nunta cu George Burcea. Ce s-a întâmplat anul trecut

Adevăratul motiv pentru care Andreea Bălan a făcut nunta cu George Burcea. Ce s-a întâmplat anul trecut
Adevăratul motiv pentru care Andreea Bălan a făcut nunta cu George Burcea

Andreea Bălan a susținut, cel puțin după despărțirea de Keo, că nu dorește să își unească destinele cu bărbatul care urmează să îi intre în viață. În 2014 l-a cunoscut pe George Burcea, căsătorindu-se cu acesta în 2017, pe o plajă din California. Surprinzător, în 2019, cei doi au făcut cununia religioasă, ce a fost urmată chiar de o nuntă fastuoasă, organizată de solistă. Care este motivul pentru care, contrar declarațiilor ei, a făcut, totuși, nunta cu Burcea?

Adevăratul motiv pentru care Andreea Bălan a făcut nunta cu George Burcea

După nouă ani de iubire cu Keo, duo-ul a devenit un trio, în viața artistului apărând o blondă pe nume Misty. Astfel, totul s-a năruit. Înainte de a-l cunoaște pe cel care urma să fie tatăl copiilor ei, Andreea a avut o relație cu Michael Tracy, un pușcaș marin din America. Povestea lor s-a terminat după numai 11 luni, căci relația dintre ei a fost una tip pansament, niciunul dintre ei neputându-și părăsi țara pentru celălalt.

În 2014, solista l-a cunoscut pe George Burcea la filmările unui videoclip de-al său. Cei doi îndrăgostiți s-au căsătorit în anul 2017 pe o plajă din California, Andreea afirmând la acea vreme că este de ajuns acea cununie. Au venit copii. Ella în 2016 și Clara în 2019, când cântăreața a făcut un stop cardio-respirator.

Adevăratul motiv pentru care Andreea Bălan a făcut nunta cu George Burcea. Ce s-a întâmplat anul trecut
Andreea Bălan și George Burcea, alături de nașii lor, Aurelian Temișan și Monica Davidescu

Din acel moment, prioritățile și principiile i s-au schimbat și de la o decizie drastică a ajuns, la câțiva ani distanță, să își dorească nuntă. Motivul? După stopul cardiac și-a dat seama, pe patul de spital, că dacă ar muri și ei doi nu ar avea acte, el nu ar fi putut avea acces la anumite lucruri ca să aibă grijă de fetele lor.

„A fost o decizie luată la o cumpănă grea”

„Deşi iniţial am zis că nu vreau nuntă, nimic fastuos, şi ani de zile am negat nunta, poate din alte răni de-ale mele din trecut, după stopul cardiac, am decis că vreau să mă cunun la biserică şi că vreau să semnez actele, pentru că pe patul de spital, mi-am dat seama că dacă eu aş muri, şi noi nu avem acte, el nu ar fi putut avea acces la anumite lucrurui ca să aibă grijă de fete.

Şi a fost o decizie luată la o cumpănă grea, poate dacă nu se întâmpla, nu faceam acte, dar oricum familia era cu el şi voiam să rămânem împreună pentru tot restul vieţii. Şi aşa am decis să facem acea nunţă frumoasă, bineînţeles cu fast”, a spus Andreea Bălan la ”Xtra Night Show”.