George Burcea, limbaj vulgar în fața fanilor: ‘Casa voastră pute. Luați cu pâine’. Totul a pornit de la Andreea Bălan

George Burcea, limbaj vulgar în fața fanilor: ‘Casa voastră pute. Luați cu pâine’. Totul a pornit de la Andreea Bălan
George Burcea, limbaj vulgar in fata fanilor

Vestea divorțului dintre Andreea Bălan și George Burcea a șocat pe toată lumea. Nimeni nu credea că povestea de dragoste dintre actor și jurata de la Te Cunosc de Undeva avea să se termine la doar câteva luni de la nunta care a pus pe jar showbizul românesc. Cum i-a răspuns actorul unei fane de pe Facebook te va lăsa cu gura căscată.

George Burcea, limbaj vulgar în fața fanilor

Cele două vedete și-au separat drumurile, iar acum tot ce a mai rămas din dragostea lor sunt cele două fetițe, Ella și Clara, pe care Andreea Bălan și George Burcea le iubesc mai presus de orice.

Lunile au trecut, rănile s-au vindecat, iar acum cei doi și-au refăcut viețile cu alți parteneri. Andreea Bălan și-a găsit liniștea în brațele tânărului afacerist Tiberiu Argint, în timp ce George Burcea este cuplat cu Viviana Sposub, fosta lui colegă de la Ferma de la PRO TV, emisiune unde s-au cunoscut și îndrăgostit.

Deși este fericit alături de senzuala brunetă iar fanii observă bucuria de pe chipul său, actorul s-a confruntat și cu părerile anumitor internauți care consideră, în continuare, că locul său era lângă fosta lui soție. Recent, George Burcea a postat o fotografie alături de una dintre fetițele sale, imagine care s-a viralizat imediat. Una dintre urmăritoarele sale i-a atras atenția celebrului actor:

„Ce frumos erai când stăteai cu Andreea Bălan. Acum zici că ești de cartier, neîngrijit. Fiecare casă are certuri, dar tu ai ales cariera”, i-a scris o fană lui George Burcea pe Facebook.

Sătul să fie criticat pe rețelele de socializare, iubitul Vivianei Sposub nu s-a putut abține și a răbufnit la adresa internautei, folosind cuvinte mai mult decât colocviale:

„Oare chiar nu aveți viață personală? Nu aveți rușine? Casa voastră pute. Acum aștept comentarii cum că vorbesc urât, agresiv… Luați cu pâine”.

George Burcea, adevărul despre consumul de droguri

Fostul soț al Andreei Bălan a fost implicat într-un scandal monstru anul trecut, când testele biologice au dovedit că actorul a consumat, într-adevăr, substanțe interzise. Ce a declarat George Burcea despre motivul pentru care a luat cocaină:

„Da, am avut un moment în care eram destul de pierdut emoţional din cauza problemelor de acasă, dar de acolo şi până la dependenţă, cum a scris presa, e cale lungă. Poliţia ştia acest lucru de la Andreea, nu că m-ar fi filat, cum s-a scris de nenumărate ori.

Punctul culminant al separării a fost anul trecut, când încercând să fac această carte, mi s-a spus că proiectele mele sunt de rahat, mici şi nesemnificative, iar ale ei sunt de 50 de ori mai mari decât ale mele. Atunci ştiam că de acolo şi până la despărţire nu mai este decât un pas de pitic”, a declarat George Burcea pentru okmagazine.ro

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI