George Burcea, la tribunal. Veste teribilă pentru iubitul Vivianei Sposub: ce se întâmplă după ce a consumat cocaină

George Burcea, la tribunal. Veste teribilă pentru iubitul Vivianei Sposub: ce se întâmplă după ce a consumat cocaină
Veste grea pentru George Burcea. Ce se întâmplă după ce a fost prin la volan sub influența substanțelor interzise?

George Burcea trece prin emoții uriașe. Ce veste a primit fostul soț al Andreei Bălan după ce a consumat cocaină și a fost prins de Poliția Capitalei? Ce se întâmplă cu actualul iubit al Vivianei Sposub?

George Burcea, în fața judecătorilor. Ce riscă actorul după ce a consumat cocaină?

George Burcea a fost în prim-plan anul trecut în cadrul a două scandaluri uriașe. Acesta a anunțat despărțirea fulger de cea care i-a dăruit doi copii chiar la câteva luni de când s-au căsătorit, ulterior a fost luat în vizor de Poliția Capitalei după ce s-a urcat la volan după ce consumase substanțe interzise.

Fostul soț al jumătății trupei Andre a fost trimis în judecată în cursul săptămânii trecute în acest caz. Concret, începe procesul lui Burcea judecat pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și a altor substanțe.

Amintim că evenimentul s-a petrecut în cursul anului trecut. În urma analizelor biologice s-a aflat că este vorba despre cocaină. Procurorii au finalizat ancheta și l-au trimis pe celebrul actor în judecată, dosarul ajungând pe masa magistraților înaint de sărbătorile Pascale din acest an, urmând ca judecătorii să stabilească legalitatea actului de urmărire penală, ulterior procesul va începe efectiv.

Veste deloc bună pentru iubitul Vivianei Sposub este că bărbatul a fost încadrat la art 336 NCP, care prevede pedepse de la 1 la 5 ani de închisoare sau amendă, dacă este cazul persoanelor ”aflate sub influența unor substanțe psihoactive, care conduc un vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere”.

Partea bună este că artistul din Botoșani nu are antecedente penale și nici măcar amenzi de circulație recente, așa că există posibilitatea să-i convingă pe judecători să-i acorde doar o amendă babană.

Ce spune actorul despre acel episod? „Poliţia ştia acest lucru de la Andreea”

„Da, am avut un moment în care eram destul de pierdut emoţional din cauza problemelor de acasă, dar de acolo şi până la dependenţă, cum a scris presa, e cale lungă. Poliţia ştia acest lucru de la Andreea, nu că m-ar fi filat, cum s-a scris de nenumărate ori. Punctul culminant al separării a fost anul trecut, când încercând să fac această carte, mi s-a spus că proiectele mele sunt de rahat, mici şi nesemnificative, iar ale ei sunt de 50 de ori mai mari decât ale mele. Atunci ştiam că de acolo şi până la despărţire nu mai este decât un pas de pitic”
George Burcea (Sursa: Ok! Magazine)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI