Ce au făcut Andreea Bălan și Tiberiu Argint în public. E prima oară când fanii îi pot vedea așa

Ce au făcut Andreea Bălan și Tiberiu Argint în public. E prima oară când fanii îi pot vedea așa
Ce au facut Andreea Balan si Tiberiu Argint in public

Sunt tineri, sunt frumoși și se iubesc precum doi adolescenți. Soarele a răsărit, în sfârșit, și pe strada Andreei Bălan. De câteva luni de zile, frumoasa artistă trăiește o poveste de dragoste ca în basme alături de tânărul afacerist Tiberiu Argint. E prima oară când fanii îi pot vedea așa. Cum au fost surprinși în oraș.

Ce au făcut Andreea Bălan și Tiberiu Argint în public

Jurata de la Te Cunosc de Undeva a trecut printr-un divorț dificil de actorul George Burcea, bărbatul care i-a dăruit două fetițe minunate, Ella și Clara. Fostul ei soț și-a refăcut viața, de asemenea, alături de Viviana Sposub, fosta asistentă TV de la Vorbește Lumea de pe PRO TV. Cei doi s-au cunoscut și îndrăgostit pe vremea când au participat, în același timp, la emisiunea Ferma.

Deși formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbizul românesc, Andreea Bălan și Tiberiu Argint au fost zăriți, pentru prima dată în public, în tandrețuri.

Potrivit fotoreporterilor de la Spynews, cei doi îndrăgostiți s-au sărutat și au avut parte de momente frumoase, de neuitat și perfect normale în orice cuplu. Fericirea se poate citi pe chipul faimoasei blondine, care a trecut prin foarte multe greutăți în ultimul an. Andreea Bălan și Tiberiu Argint s-au distrat de minune la o terasă din Capitală, unde au petrecut timp de calitate în doi.

Andreea Bălan, acuzată de infidelitate?

Chiar dacă pe partea profesională îi merge foarte bine, ca de obicei, se pare că fericirea Andreei Bălan este puțin umbrită de ultimele informații apărute în presă, în legătură cu relația pe care o are cu fostul soț. Surse apropiate din anturajul lui George Burcea au declarat că artista ar fi schimbat câteve mesaje cu Keo, fostul ei partener, în timp ce era însărcinată cu Ella.

Amica actorului a spus că Andreea Bălan ar fi foarte strictă în ceea ce privește programul de vizită al fetițelor și că blondina nu le-ar permite celor mici să doarmă acasă la tatăl lor.

„De ce nu spune Andreea Bălan că și-a dat soțul afară din casă în timp ce era cu fetița cea mare de mână? De ce nu spune că țipa în gura mare – ”Ieși afară din casa mea”, iar Ella repeta după ea aceleași cuvinte? De ce nu spune că ea îi trimitea lui Keo mesaje de împăcare în timp ce era însărcinată cu primul copil?

De ce nu spune că nu-și lasă copiii să doarmă seara cu fostul soț de mai mult de jumătate de an? De ce nu spune că George vine de trei ori pe săptămână la fetițe și are grijă de ele?”, a spus recent prietena lui George Burcea pentru cancan.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI