25 sept. 2020 | 13:29

Ferma 2020. Anna Lesko, declarație șocantă despre un concurent: ”M-a distrus, m-a violat!”

Monden
Ferma 2020. Anna Lesko, declarație șocantă despre un concurent: ”M-a distrus, m-a violat!”
Ferma 2020. Anna Lesko, declarație șocantă despre un concurent

Perioada în care au fost legați de mâini unul de celălalt, în contextul unei probe din Ferma, pare că le-a fost prielnică lui George Piștereanu și Annei Lesko. Chiar dacă, inițial, numai actorul s-a declarat încântat de ”potrivire” și de momentele în care a stat foarte aproape de artistă, nici frumoasa ucraineancă nu s-a arătat deranjată, ba chiar ulterior i-a făcut colegului confesiuni la miezul nopții. Înainte de a trece, însă, la mărturisiri, vedeta a avut ceva reproșuri pentru partener, în ceea ce privește noaptea petrecută în același pat, legați.

Ferma, PRO TV – Anna Lesko și George Piștereanu, noapte în doi cu peripeții

Anna Lesko și George Piștereanu au fost nevoiți să doarmă împreună, din cauza regulii impuse de gazda emisiunii de la PRO TV, Mihaela Rădulescu, iar imaginile oferite de cei doi au stârnit reacții neașteptate. Cântăreața a povestit pe contul de socializare cum și-a petrecut noaptea alături de George, deși momentele au fost difuzate de cu seară, pe micile ecrane.

„Am dormit spate în spate, și așa, și așa, și cu picioarele încrucișate la un moment dat”, a spus Anna Lesko. „Mi-am zis, hai să nu mai pun o mână pe ea!”, a completat George Piștereanu. Tăcerea nopții și-a făcut treaba, concurenții au adormit, dar show-ul a venit tocmai a doua zi, în fața colegilor din Fermă. „M-a distrus, m-a violat!”, a strigat artista, spre amuzamentul tuturor, în timp ce George s-a apărat afirmând că: „N-am umblat la ea!”.

Reacțiile fanilor emisiunii au fost pe măsură: „Nu mă așteptam ca Anna să fie atât de naturală, fără fițe, fără aere de divă. Bravo ei, merită să și câștige premiul. Mult succes!”, „Cum poate, săracul, să doarmă cu așa femeie lângă el, adică foarte sexy?”.

Confesiuni la ceas de seară

Chiar dacă acum pot face lucrurile separat, cei doi s-au obișnuit deja unul cu celălalt. După ce s-au întors de la duelul dublu, târziu în noapte, Anna Lesko l-a surprins pe George Piștereanu cu o declarație: „O să-mi fie dor de tine la noapte”. Momentul lor s-a încheiat cu un sărut, ascuns, însă, de camerele de filmat.

Câți bani va lua Lesko pentru participarea la Ferma?

Potrivit surselor noastre, cântăreața ar urma să încaseze suma de 3.000 de euro pe ediție. Cu cât va rămâne mai mult în competiție, cu atât va câștiga mai mult. Dacă va reuși să reziste în show până la final și să câștige marele premiu, aceasta va încasa 30.000 de euro.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Aceste zodii trec prin momente de vis. Totul le merge din plin
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Băncile din România sunt obligate. Anunț pentru toți românii care au credite la bancă
Capital.ro
Noi norme privind încălcarea regulilor de circulație în străinătate. Șoferii care încalcă regulile de circulație vor fi depistați mai ușor
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
CÂND se dau PENSIILE de PAȘTE. ANUNȚUL POȘTEI Române
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro