George Burcea îi sfidează pe toți. Ce mesaj a postat soțul Andreei Bălan, în urmă cu scurt timp

George Burcea n-are doar actoria în sânge

George Burcea a avut și o primă reacție, după ce polițiștii de la Rutieră l-au prins drogat cu cocaină la volan. Prima lui reacție se referă chiar la violența în familie și despre cum ar trebui să fie lucrurile într-o familie normală.

George Burcea îi sfidează pe toți

La doar câteva zile de când a fot prins drogat cu cocaină la volan, George Burcea a avut și o primă reacție. De parcă nimic nu s-ar fi întâmplat până acum, soțul Andreei Bălan a postat pe contul de socializare o imagine ce aparține unei campanii în care se vorbește despre violența în familie. Ba mai mult decât atât, George Burcea a postat un mesaj profund, iar internauții au început să sară cu mesajele.

„Pregătim al doilea spot din campania “ Sincer eu”- campanie de conștientizare împotriva violenței domestice, prin artă. Până când va fi gata cel de-al doilea, dați o privire pe primul?” a spus George Burcea, pe contul de Facebook, dând de înțeles că într-o familie perfectă nu există violență.

„George Burcea, dragoste cu sila nu se poate. Așa a fost să fie…destinul, karma, nepotrivirea de caracter, toate astea se adună…Tu ești un om muncitor, cu capul pe umeri si neînfricat, nu ți-a fost frică să-ți iei viața în mâini și să mergi mai departe, ești un om luptător în viață. Iar gura lumii doar pământul o astupă…/ Bunul D-zeu să vă ajute să treceți peste problemele pe care le aveți și să fiți împreună pentru că sunteți minunați amandoi” sunt doar câteva dintre replicile internauților, la postarea lui George Burcea.

Mesajul IPJ Ilfov

Reamintim că George Burcea s-a ales cu dosar penal zilele trecute, după ce pe data de 21 februarie, când a fost prin drogat la volan, arată un mesaj al oamenilor legii. Acesta era la bordul unei mașini marca Mitsubishi și a fost tras pe dreapta pe Bd. Eroilor, din localitatea Voluntari, la doar câteva străzi de locuința sa.

„La data de 21 februarie a.c.,în jurul orelor 10:00, polițiștii Serviciul Rutier Ilfov au oprit în trafic un bărbat, din Voluntari, care conducea un autoturism pe Bulevardul Eroilor din orașul Voluntari, județul Ilfov. Bărbatul a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul indicând o valoare pozitivă pentru consumul de substanțe psihoactive. Persoana în cauză a fost transportată la o unitate spitalicească din București în vederea prelevării de mostre biologice de sânge și urină. În cauză se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive”, este mesajul IPJ Ilfov.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI