Andreea Bălan, replică tranșantă după ce a fost acuzată că a înscenat cearta cu George Burcea

Divorțul Andreei Bălan de George Burcea e în atenția publicului de ceva vreme. N-a fost zi de la Dumnezeu ca vigilența fanilor să nu fie alimentată cu toate detaliile posibile și imposibile ale vieții private ale cuplului.

Andreea, fată cu picioarele pe pământ

Unii spun că artiștii nu-și aparțin, că artiștii aparțin publicului, cu tot cu viață privată. Nu știm care e adevărul aici, dar e clar că nu e ușor să fii artist în divorț într-o lume care trăăiește ca să te tranșeze! Fanii te iau și te întorc pe toate părțile ca pe o bucată de carne pe grătar. Andreea interacționează, de obicei, cu fanii ei, e o tipă deschisă, comunicativă. Nu se ascunde după plop, nu-ți dă impresia că plutește deasupra problemelor în poziție de lotus, inspirând adânc în timp ce află că soțul ei cine-știe ce mai face.

Carevasăzică, deschisă spre comunicare cum o știm, Andreea a postat pe Instagram ceva scurt din care reiese că trece printr-o perioadă grea. Ușor de anticipat, postarea a strâns mii de like-uri. Adică 18.000. Carevasăzică, cel puțin 18.000 de persoane în țara asta sunt cu ochii pe Andreea și pe perioada ei deosebit de grea pe care o traversează.

Impact.ro: Tatăl lui George Burcea, dezvăluiri incendiare după ce soțul Andreei Bălan a fost prins drogat la volan! “Ei aveau de mult probleme”

O fană vigilentă mai bine ar pune mâna pe carte

În timp ce compasiunea semenilor ei se concentra în like-uri și comentarii de încurajare, s-au mai găsit și vigilenți cu o opinie clară despre cum stă treaba în budoarul Andreei.

Ia uitați ce a scris o vigilentă într-un mesaj (avem de gând să păstrăm intactă grafia intelectualei, pentru că nu vrem să intervenim în niciun fel în realitatea imediată, curbând-o în mod inutil):

„Dacă te joci cu oamenii care te apreciază și așteaptă postările tale cu suletul la gură este josnicie grasă. Doar ca să-ți umpli buzunarul cu bani nu apelezi la tertipuri atât de inumane până într-acolo încât a-ți înscena un divorț! Cei care o compătimiți și îi da-ți sfaturi , probabil se tevălesc pe jos și ea și George de râs pe seama prostimii cu care ei s ejoacă și își bat joc în așa hal! Deci, măi oameni buni. Ăștia doi că oameni nu se pot numi fac bani cu nemiluita bătându-și joc de naivitatea voastră”.

E? Nu v-am spus noi că e plin de atenți pe lume?

Răspunsul Andreei a fost scurt și la obiect: „scrie în toată presa adevărul”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI