George Burcea, apariție șoc. Este aproape de nerecunoscut: și-a schimbat look-ul

Cum s-a ”transformat” George Burcea

Actorul George Burcea nu mai arată cum știai. Astfel, acesta și-a schimbat look-ul pentru un proiect nou. S-a ras în cap și s-a lăsat machiat de profesioniști. Imaginea a postat-o imediat pe rețelele de socializare.

George Burcea, apariție șoc

George Burcea și-a luat fanii prin surprindere cu noul său look. Astfel, acesta nu mai arată deloc așa cum îl știa toată lumea. S-a ras în cap și a fost machiat într-un mod surprinzător.

Fanii au reacționat imediat la postarea lui George Burcea: ”Ești o fiara”, i-au transmis internautele.

George Burcea se iubește cu Viviana Sposub

De ce timp, George Burcea se iubește cu Viviana Sposub. Cei doi s-au cunoscut în cadrul emisiunii ”Ferma”, de la Pro TV, acolo unde au fost concurenți. De altfel, Viviana Sposub a povestit cum a început povestea de dragoste dintre ea și fostul soț al Andreei Bălan! Astfel, frumoasa brunetă a declarat că nu s-a îndrăgostit de George actorul, și de imaginea lui, ci de bărbatul și omul minunat care este! Ea a mai mărturisit că i-a plăcut din prima clipă felul lui de a fi, deși, din cauza speculațiilor, la început nu avea o părere tocmai bună despre el.

În plus, Viviana Sposub îl consideră pe iubitul său omul se pricepe la toate, dar mai ales, grijuliu și protector.

”Este un om minunat! Am spus-o și o voi mai spune! M-a surprins plăcut felul lui de a fi, mai ales că părerea mea înainte de a-l cunoaște nu era una tocmai bună. Este muncitor, ambițios, descurcăreț. Omul ăsta chiar se pricepe la toate! Dar, pe lângă astea, faptul că a fost atât de cald cu mine, atât de grijuliu și protector m-a făcut să văd în George mai mult decât aș vedea într-un coleg. E și foarte sexy!”, a spus Viviana Sposub.

Mai amintim că atât Viviana Sposub, cât și George Burcea au fost testați pozitiv cu coronavirus în urmă cu două săptămâni, însă s-au vindecat, din fericire. Cei doi au petrecut perioada de carantină împreună. După toată această perioadă, George Burcea și Viviana Sposub au profitat din plin de prima zi în libertate și au mers în parcul IOR. Mai mult decât atât, Viviana Sposub a ținut să meargă și pe la salonul de cosmetică și să se răsfețe. Cu toate acestea, Viviana Sposub a rămas cu mici urmări după coronavirus, mărturisind pe Instagram că gustul nu i-a revenit pe deplin.

”Chit că încă nu mi-a revenit gustul pe deplin, pot să vă asigur că masa asta a fost bombă”, a scris aceasta pe contul de Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI